14 februari, 2010

Farsan !

Vi ska på bio ikväll, mysigt ! De blir "FARSAN", min humor! Det blev 6 maskiner tvätt när jag väl var nere och soterade, finns de något roligare?
Pratade med min Bob nyss, han skulle på simskola, i morgon kommer han hit ! Mysigt, som jag saknar honom och som han saknar sin lillskatt!

Glad alla hjärtans dag!

nu förstår jag ..

.. varför jag gör det här med butiken, var jag inte säker innan så blev jag det nu! Den här mässan vi vart till i köpenhamn - sjukaste! Det var så stooooooort att det inte går att förklara, man var en liten myra där inne, så mycket folk så mycket kläder, accosiarer, skor mm mm. GALET vad man ville ha mycket vad man än såg..

Jag bara älska detta, så jävla roligt. Träffade sjukt mycket människor inom olika klädbrancher och företag, spännande.
Melanie var väl den minsta besökare på mässorna och fick därefter allas uppmärksamhet, vi kallade henne "chefen" och hon fick massa "naaaaaweee" ! En klart uppskattad tjej. Ordet söt blev ju missbrukat! ;)
Klart min tjeja är, världens finaste!


Vi hade flera möten med olika klädföretag, så nu är vi klara med: ID denim JEANS, Sister point, Sotch and soda, super dry, Svea, RioRim, Koola Anna, Stray boys och RipCurl. Shyssta streetkläder som funkar för alla helt enkelt sen har vi en GRYM NYHET, vi ska ta in skorna REPLAY. Själv är jag fanatiker av skorna men dem är ju så snygga - ALLTID! Så ni måste bara in och kolla dessa när dem är på plats!!
Vi har även 2 märken till på gång, får se om dem hinner dyka upp innan öppning.



Ja, de var en upplevelse som aldrig går att förklara, att sätta sig i alla olika bås, dem visar upp alla sina kläder själv sitter man och diskutera plagget med Linda och kommer fram till olika beslut!
Jag och Linda stog mestadels för alla inköp och vi kände verkligen att det var rätt och bra inköp. butiken kommer bli grym!


Mitt i allt ringde tidningen och ville göra en interljuv med mig och hur de kommer bli, grymt!
Vi hade också världens finaste hotell, så sköna sängar och bra service.
Frukosten kunde man inte klaga på.


Hotellet



Nu är jag hemma, idag blir det tvätt i massor och städ sen ska vi åka och hämta upp Edvin som kommer för en vecka, super mysigt!


Som ni förstår kommer veckan nu vara rätt så spikad, det pirrar i magen - tänk att jag verkligen gör det här! TACK för alla lyckoönskningar som strömmar in på kommentarer, jag är så glad.

Tack alla återigen för alla pepp och gör köksassistenten, den invigde vi samma kväll med att göra citronfromage!

Jag ska ta och svara på alla era frågor osv ngn dag snart.

Tvätt var det!

(Bilder kommer från helgen)