10 augusti, 2010

4G


Vilket flyt, Ludvig Mattias son har tjatat sönder oss om en Iphone. Jag gick med han idag in till 3 för att kolla vad vi kunde göra med hans abonnemang, efter en stund kom vi fram till en jättebra plan så nu sitter han på en Iphone 4 vilket jag inte tyckte var lika roligt, haha .. jag dealade med Ludvig och han ska ta över min (fick ju ut en ny efter skadan på den gamla för en vecka sen) så jag tar hans 4g, mycket bra tycker jag!
Annars har jag hållt på hela dagen, varit ute vid brädgården och fixat hyllplan till förrådet i butiken, handlat och fixat ärrenden. Ikväll blir de att sitta med papper =/ bläääh.
Kommer bli en kväll nu iveckan i butiken med massa jobb... en hel del nytt som ska göras.
Idag är jag okej, de är otroligt vilka läsare jag har. Underbar pepp. Många frågar fortfarande vad de är som hänt, en del spekulerar och ingen av er har ens kommit i närheten av vad de är. Jag är så sårbar och ledsen, orkar inte med en enda motgång nu känns de som.
Pratar med mina vänner och familj jätte mycket, många ringer varje dag för att kolla hur de är. Ibland är de borta, de finns inte i huvudet då mår jag bra för att sen påminnas. Jag städar hela tiden för att slippa tänka.
Hade de inte varit för Linda och Lina som jobbat här och jag kunnat focusera på de som är viktigt, familjen så hade jag fan brakat ihop helt.
Orka!!!
Var inne på Lindex och hittade Milla leggings och strumpbyxor och fick syn på ett par jensleggings, super fina! Kommer bild på dem.
Saknar Bob.