23 oktober, 2009

v.36

v.36
Nu kan hon komma, ja nu på direkten. Jag är redo, redo för en djävulsk förlossning, sömnlösa nätter, känslan av oro och otillräcklighet, sömnbrist, skrik, amning, icke fungerande amning, amning för gämnan, "tiden går för fort" pratet, alla fikan, höra 1000 gånger per dag att jag har världens finaste flicka, ännu mer oro för att sen bli än mer trött, frustation, blöjbyten till hundra, tappa nappar och bli sur för de, köpa nya nappar - lillskatt jag är redo mer än någonsin på att bli mamma och det är bara att komma ut och ge mig allt du har ! Herregud söta älskade lilla sessa vad vi saknar dig, längtar att få se dig!!
Foglossningen är min vardag men det är värt det alla gånger, 4 veckor kvar och som dem känns eviga. Men snart ... snart är du hos oss och gör livet än mer totalt! Den otroliga väntan är snart över, snart är du hos oss och de är mäktigt vad du kommer bli älskad.

Isabell gör det igen !

vaknar på tok för tidigt, denna gången halv sex !
Jo men godmorgon - eller inte.
Jag bara låg och väntade på att någon annan av dem tre grabbarna grus skulle röra sig men inte ett dyft händer så snart börja Isabell bonka och stöna med flit för att valrossen brevid ska börja påskynda sin uppväckning som är ställd på 06.30, det går riktigt segt - haha. Men snart så ringer klockan och han är nu iväg på besiktning för bil och jag myser i sängen.
Barnen är lediga idag så snart åker vi mot IKEA för att köpa present till mamma, jääävla IKEA farande hit och dit !

Otroligt vad pigg jag är .... ?

Sen åker vi mot Karlskrona för att få hem tokfisen Bob och ha lite fredagsmys, vi ska ordna en del i lägenheten med om vi orkar.
Den ska ju vara nyrenoverad, lr mitt rum ska vara ! Wiiiih !

Mamma 50 år, den 26:e Oktober precis som Bob, vi firar henne som sagt på lördag ! Mys ! ;)

Uppohoppa!!