19 januari, 2010

Bob och jag !

Idag har vi återigen haft en kaotisk dag fullt med ärrenden till alla dess olika klädleverantörer som vi ska ha in till butiken, vi kommer ha en del nya märken men vi kommer också få se gamla märken som breeze haft förrut.
Jag har även spanat in en ny butiksdisk, supersnygg - butiken kommer nu renoveras under dessa veckor med att förnyas - ny ommålning vitt, nytt fönster och dörr samt förbättringar med förråds utrymmen mm.

Har aldrig suttit så mycket i telefon som nu.
Imorgon är det möten men dem tar Mattias, Bob och jag har heldag i morgon så han har ledigt från dagis så vi ska hitta på något och sen tror jag vi tar en dayoff allt annat.
Jag har länge haft spännings huvudvärk och jag tror de är synen igen jag har problem me den och har glasögon men pallar inte att ha dem på mig men tror jag får ta tag i de, märker att huvudvärken kommer under läsning, jag ser inte så bra på långt håll.

Huset blev sålt och hon som ska köpa de ville ha ett tidigt inflyttningsdatum. Paniken kom till och vi förstod att denna helgen som kommer - kommer vara den enda helgen vi kan. Mattias ringer runt alla vänner samt familj så nu under helgen sker flytten.
Jag ser detta bara som en fördel, jag sover under bilfärden (sömn behövs) får träffa alla (social som jag är) samt att jag hinner med UNIC för klipp, färg och min efterlängtade hårförläng som jag beställt så jag passar på nu när vi är där uppe.

Innan idag drog vi och handlade på Maxi som vanligt och jag gick in till Lindex där jag fyndade massor på rean och en del i deras nya barnkollektion, favoriten blev den rosa drakdräkten som jag även har i grönt till henne killarna fick mängder boxerkalsonger - lyckat !


Äntligen, Breeze är i våran ägo!Det ska firas, här inväntar jag på Linda med man för att skåla!

Vi myser, som alltid med Milla!


Måste tacka för alla grattis och lyckoönskningar, förstår att butiköppningen är efterlängtad. Jag kommer försöka uppdatera er med allt som händer kring butiken, tycker själv att det kan vara väldigt kul att ha detta som ett minne sen, att läsa om det. Nu ligger Bob till sängs, Melanie pratar med pappa och Ludvig. Jag tvättar samt små plockar här hemma.
Godkväll