09 februari, 2009

Åter igen hemma efter en underbar helg med fam!

Ja, då var man hemma från Göteborg återigen! Detta pendlande, det gör mig galen. Men det är värt det tusen gånger om och lite till på det!

I lördags skulle jag till min frisör men orken och lusten fanns inte där, som sagt jag är inte pigg.
Jag tappade fan greppet och blev så rastlös iallafall. Jag gick runt och irriterade mig låg kvar länge i sängen och vägrade gå upp. Bob gick tidigt över till grannflickan och lekte. Jaha, där låg man. Mattias började fixa med båten sin som han skaffat sig och jag började bli otålig så jag sätter på mig varma kläder tjurig som en gris går jag ut och muckar lite till med Mattias, haha. Sen börjar jag storstäda hela bilen som jag sagt sådär 3 veckor att jag ska göra. Ack så fin den blev, hade ju över energi och blev riktigt pedantisk!


Edvin (Mattias son) fyllde 8 i Torsdags och det firade vi med blommor och blad på söndagen. Vi började morgonen med att sjunga och styra, jag avvek detta då min hals inte ville äventyra mina stämband.
Jag överlät det till "Backstreet-boys-sång-röst-guden" Mattias ;) Lät mycket bättre!

Sen vart det storstädning och dona runt för kvällsgästerna innan vi for för att se BOLT i 3D vilket knappt märktes på barnen - absolut inte!? Dem härjade runt som bara den och tjatade hål på oss.
Väl på bion proppade vi på ungarna popcorn och dryck att vi inte syntes själva bakom alla popcornkartonger. På med glasögon och Bob i mitten av mig och Mattias. Jag var nervös för att Bob skulle tycka det var jobbigt och bli långtråkigt men barnet satt lungt och stilla, skrattade och såg rå häftig ut i sina 3D brillor - det gjorde vi alla!
Det var riktigt mysigt att ha med Bob första gången på bio!
Sen kom hela tjocka släkten från Mattias sida, härligare familj får man leta efter. Underbart att få umgås med dem!

Ja sen gjorde vi väl som alla andra, kollade Melodifestivalen!
Jag vet att en del av er kommer tycka jag är helt skev i huvudet med ack vad Af Ugglas var bra!! Jag gillade verkligen hennes låt!?
Jag tycker också om Emilia, kändes som om hon verkligen var värd detta alla gånger om. Hon har så underbar personlighet och gissa om jag jublade över att Marie inte kom vidare? Jag vet inte varför men där hör hon inte hemma!
Sen gillade jag faktiskt programledaren med, vad gnäller folk om?

Jag lämnade Bob efter att vi kommit hem, han ville så att jag skulle hämta honom men det är pappas vecka nu så jag kan inte även om jag vill.
Jag är ledig måndagar så jag sitter här nu och ska väl börja ta tag i mitt liv.
Saknar min son redan !

Jo förresten, ställde mig på vågen första gången igår på länge och räknade ut att sen jag flyttade från Långö och började reda på allt så har jag gått ner 12 kg! Den ni!!

SAKNA BOB SAKNA SAKNA BOB SAKNA BOB SAKNA BOB !!!!


Saknar dig redan Bob och min andra hälft ! LOVE !