31 maj, 2009

Mors dag !



På morgonen kom Mattias med barnen in och sjöng en liten sång för att senare ge mig frukost på sängen, och fina presenter som ni ser på bilden ovan; Duffys platta och parfym från Naomi Campbell - ljuvlig ! Samt Liza Marklunds bok - Studio Sex , underbart !! Tack så mycket älskade ni ! Tyvärr var inte Bob med oss då jag lämnade han till sin pappa i fredags !
Ska också tacka mina tjejer, Rudina samt Maria för en otrolig rolig kväll ute igår, vi dansade och hade det riktigt skoj! Men annars var sig Karlskrona likt, sorligt!

Eftersom Mattias gett mig så fina presenter och han testat en parfym, Diesel´s nya och talade om hur mycket han ville ha den gick jag och köpte den innan vi for hem till Göteborg! Han blev så glad !

Vill också tacka Linda och hennes familj för den fina grillmiddagen dem så fint bjöd på! Tack älskade vänner, vi hade det super mysigt! Kollade även Robinsson där jag kan skriva en hel blogg om besvikelsen över att Jarmo inte vann !



På vägen hem hade vi två glada pojkar, Mattias killar Edvin och Ludvig !! =)



Och självklart fram till helgen har jag och min son haft det lika underbart som vanligt, det är ingen konst för oss! Han ringde mig också och även börjat övningcyckla hos pappa och klarat en bra bit utan hans hjälp, så stolt så glad och jag också! Övning ger färdighet !!

Så tack snälla alla som bidragit till en underbar helg och en underbar Morsdag!

I morgon är det en stor dag för mig med full av förväntan!

Vi syns i morgon, nu väntar hemma gjorda burgare på grillen!