27 oktober, 2010

Fina Bob ..




Det var en väldigt fin dag igår, Bob fick väääldigt mycket fina saker. Det bästa var Mattias present, ett pokemon album med kort som han pysslar med hela tiden. En annan som hade köpt så mycket roligt, haha.
Bob brukar få mjuka paket men iår satte jag slanten på bara roliga leksaker och mycket man kan göra själv och pyssla med så vi kan fortsätta med våra mys dagar som bara jag och han har ... tänkte pärla armband och sådant nästa gång som man kanske kan ge farmor eller så i julklapp!?
Ihelgen kommer släkt samt blir de disco på söndag för alla vänner och klasskompisar. Roligt!
Fått mängder sms och facebook mejl som undrar om min hemligheten som skulle avslöjas men kom sen på att de kan jag inte tala om för då utesluter det ena andra och kanske blir dumt så jag tänkte dra alltihop om en vecka eller så.
Lite smartare för annars kanske ni undrar ..
Så därför drar jag allt när de sista bitarna är på plats.
Idag har jag storstädat totalt, från lister till tak. Massa tvätt är under tvättning och golvet skiner. Betalt alla räkningar och inser ganska snart att FYFAN vad pengar de går till massa räkningar ... blääääh!
Men efter att pratat med Rudina insåg jag att de kanske är normalt för en svensson? Hon utbildar ju sig till ekonom så hon har koll, haha.
Nope, nu massa jobb!