09 september, 2009

Det blev iittala !

Japp, köpte den svarta och frostiga skålen, super snyggt ! ;)

Det lutar annars åt den svarta fåtöljen, antingen i mitt vardagsrum eller hallen. Blir nog dunder snyggt, jag hoppas också hinna med lite lampinköp men de hinns nog inte med, ska försöka flörta till mig de i helgen kanske .. haha!


Dessa lampor har vi kollat in och jag tror de blir en sådan, supersnygga eller hur!? Jag tycker att inreda med lampor med stil är riktigt viktigt, belysning är en del av känslan och inredningen.

Kartell är lite av ett favvomärke.


Jag funderar på den transparanta!?
Nej massa och kolla runt på, älskar internet! ;)
Fotbollen är också ett intresse nu men jag har datorn i knät så de blir lite båda.
Seeeya!

Dem är så häftiga !

Jag är renoveringstok, jag är inredningsberoende - vill alltid förnya, kolla vad jag hittade nu! Aaaah så balla, men ja - vilken är snyggast!?



En vals med min andra man ..

..drog en vals med dammsugaren, han och jag hör ihop - alltid !
Jag har tvättat upp lite och donat här hemma.

Jag har länge funderat på dessa skålar från iittala (se bild) dem har dessa på outletten i Kungsbacka, vet ifasen riktigt men tror jag vill klippa till på ett par stycken!?


Annars är det lugna puckar idag, golvet som Mattias gjort så fint vitt i köket går jag inte med på längre och inte han heller, man ser ju allt och det är så irriterande, så vi tänkte fixa det någon dag nu snarast samt måla om garaget sen var det detta med att lägga golv, det skall också ordnas.

Nu har vi ockå hittat ett par killar som ska lägga om framsidan åt oss, vi ska bara ha platssten och dekoration i form av sten och ljus och en trappa i mur samt murvägg, så det blir nog fint när vi är färdiga med det. Vi är ju dem som gärna styr och då styr vi tills vi stupar och det gjorde vi i sommras, som vi höll på, och nu är det nya tag igen - massa måsten igen men det kommer gå undan när vi väl börjat!


Fan så uttråkad men trött!!
Jag har varit duktig för idag, lite tvätt kvar men det dör ingen av.


Julkänsla !

För att ha en riktigt pissig dag som jag faktiskt har, inte sovit inatt heller så har jag julkänsla.
Vaknade av ett jävla humör och vi kan ju bara tacka gud för att ingen här hemma behöver lida för tillfället då dem befinner sig på skola/jobb och jag hoppas verkligen att detta går över, idag tänder jag på allt.

Jag tänkte att jag skulle tvätta, för det är en del tvätt och inte minst från lägenheten. Kommer ner och ser att Mattias redan soterat tvätten och börjat smått tvätta i smyg mer eller mindre för att han vet att jag vill tvätta, lite av en avkopplning för mig, tänker på annat. Han har ju gjort det med välvilja men idag gjorde det mig bara arg.

Sen har vi en kran som vi måste sätta igång när vi ska tvätta, den var avstängt och omedvetandes om detta går jag från tvättstugan för att 1½ h senare gå ner och hänga upp den är den otvättad, kommer då på att kranen är avstängd och hade Mattias varit hemma hade han antagligen fått as mycket skit för att han stängt av kranen eftersom han så sent som igår tvättat en maskin och jag inte tänkte på de? Jag brukar för övrigt alltid kolla kranen innan men med en så dålig början på dagen glömde jag det!

Nu skrattar jag bara åt mig själv, men trötthet, järnbrist ett 24h sparkandes i magen kan ju göra en till idiot - kortförklarat!

Det är bara till att bita ihop rejält för det är ingens fel, hoppas så innerligt att det blir bättre snart.


Julkänslan får mig på bättre humör, jag vill ha snö och mängder julpynt med stora julstjärnor mm. Jag älskar SIAs julpynt och tänkte införskaffa en del till i Jul. Julen för övrigt små planeras nu och denna lär bli utan min Bob om det ska vara rätt för det är inte min i år =/ riktigt tråkigt, jag kom på såhär i efterhand att det hade varit kul att ha barnen tillsammans men med ordningen har på barnens helger blir det fel. Kanske, kanske, kanske kan jag få smöra till Bob den här julen så de blir rätt jular för barnen om det går, för Bobs skull blir det mycket roligare med alla barnen hemma med pojkarna, han gillar ju dem så mkt, vi får se. Rätt ska vara rätt med helgerna imellan. Denna julen kommer ialf återigen firas med min mamma och min systers familj sen får vi se vilka som kommer med från Mattias sida.


Usch saknar Bob så de värker i hela kroppen, de är säkert därför man har dåligt humör också.
Nej, peppa peppa peppa. Vila sen kanske de blir en stund med Zarah och hennes Freya!
Jag är lite sugen på "freeport" outlet där dem har ittala, är ute efter lite saker från dem. Ja vi får se vad denna dagen tar hän.
Btw, en annan blir lååååånghårig på fredag.
Seeeya!