07 september, 2008

Jag är helt tagen - besatt

så levde dem lyckliga i alla sina dar -l eller?


Här sitter jag och hör hur gutt det låter när jag trycker ner tagenterna mot tagentbordet. Känner mig lite som en författare nu mera då min kväll har bestått av att skriva ner ett mindre manus till en kvinna som heter Yvonne, hon ville se hur jag skrev - intressant!


Bob ligger och sover i sängen, i natt ska vi sova tätt tillsammans, ska snart gå in och somna till hans andetag.

Idag lekte han en stund med Melvin och resten av dagen var vi hemma och pulade. Han är lite snorig och ville till dagis, då får man hålla kylan ute och vara inne med mamma vilket kan mer eller mindre bli lite drygt.

Innan han gick och la sig lekte vi krigare runt hela lägenheten, haha! Han skrattade så han nästan kissade ner sig!

Håller på att ladda ner superman till honom - som han tjatat. Jag får fan i mig hål i huvudet iband när han sätter igång. Den som vill gå i graven, kom hem till oss. Haha!


Vi planerar också hans kalas, som kommer befinna sig den 25-26 oktober. Vuxen och barnkalas. Han vill ha ett piratkalas! ;) Klart ska mamma ge han piratkalas så han ber om att jag ska sluta.

Min lille kille fyller 4, vart fan försvann tiden!?


En till ?

Det kommer, med tiden ska ni se! ;)


I morgon är det vardag igen, vid tio tiden är de dagis, jag och min rehab och det som skall göras sen hämta hem han, prata igenom dagen mysa och fixa. Har lovat han något pyssel i morgon.


Nä min son lockar mig för mycket, måste lägga mig.


Jag har nog världens lyckligaste slut på min lilla historia iallafall!