26 juni, 2008

Lämna aldrig olåst..

Haha i morse när jag kom hem så hade jag främmat objudet i soffan.

I går upptäckte jag att jag glömt mina nycklar hos Martin så jag fick lämna lgh olåst igår kväll sen halva vägen till långö så upptäckte jag att jag inte hade mobilen med mig, så en olåst lgh plus jag utan mobil;

- Men vem kommer in nu liksom, ingen kommer in Isabell det är lungt / Jimma

Jag vaknar och ska gå hem;
När jag kommer innanför dörren hör jag ngn på toa och ser ett par skor och en jacka och jag blev väldigt fundersam på vem det var som hade tagit sig in i lägenheten.
Jag hör harklande och hostade och ser att det är Kalle som tagit sig in och skrämmer skiten ur han, för jag ser han innan han ser mig och skriker - BÖÖH!
Haha, vad rädd han blev.

Så förklarade han att han gått hit för att ingen svarat i mobilerna och inte hittat ngn stans att sova. Han gick i sista stund till mig och jag hade som sagt då olåst, haha så där chansade han rätt bra. Han la sig o insåg att jag inte var hemma på soffan.

Sen berättade han om sin dag igår och herregud den killen är med om allt o inget!

Ne, gick igenom viktiga räkningar och sådant nu och ska packa för väskan till gbg. Japp Bella ska till gbg, Liseberg o annat ska studeras. Ska åka i samma bil som Martin och Calle ska nu med! Fan så kul de kommer bli.

Måste dra nu .. plocka lite och sådär packa o annat ..

Seeeya!