26 januari, 2010

Melanie 2 månader !



Idag är våran lillskatt 2 månader, de gick fort!

På sin dag fick hon en sängmobil av Tinylove - ett av mina favoritmärken. Finns så mycket fint till bebisar, jag vill ha mycket därifrån!

Vi hämtade även ut vagnen idag! Jag fick en förfrågan om hon skulle ligga som den såg ut på bilden jag la upp - nej, hon har givetvis en liggdel till så hon åker emot oss i vagnen.



Melanies än så länge korta tid hos oss har varit den bästa, vi njuter varje dag av hennes framsteg. Redan från födslen hade hon stadig nacke, likaså var det med Bob man behöver inte hålla hennes nacken när man bär runt henne men man gör det av vana. Hon log efter 3 veckor och igår skrattade hon med läte. Hon är väldigt stark i benen och är alltid pratglad kan ha riktigt långa diskussioner med oss i soffan, hennes jollrande är ljuvlig musik, härmar gärna grimaser med tungan.

Hon håller än gladeligen strlk 56, tycker inte om när hon växer så fort, häromdagen upptäckte jag att hennes mössa var för lite - jag började storböla, hahaha!
Melanies favorit plats är pappas knä eller min famn - det är en total jävla töntlycka!



Vi har även varit hos Revisorn som vi genast fick bra kontakt med, han verkar super, så efter det vart det lite små shopping och en lugn runda på stan, en cola på nivå hos Louise och nu soffan för att snart käka sen ska jag STORSTÄDA!





Gokväll!