14 april, 2009

Jag känner mig så hemsk ...

... ibland kan jag inte hejda mig från att faktiskt må dåligt, gråta lite och tycka lite synd om mig själv. Då är det så jävla skönt att ha er alla där ute som läser, jag vet att jag blir hörd och det på något sätt tröstar mig.
Jag är ledsen nu och mår så jävla dåligt över så mycket jag gjort och kunde göra annaorlunda.
Idag har min son gett mig en underbar dag och hoppas jag gett honom lika fina dagar som han ger mig.
Under en tid var jag inte alls den jag är idag och tyckte mig vara en dålig mamma - väldigt dålig mamma. Så jävla egoistisk, jag hade ingen ork och inget självförtroende för att vara mamma och missade en del då.
Han var mer hos sin pappa, farmor och farfar.
Jag skäms och vill inte tro att jag varit i det jag varit.
Fan vad jag gråter nu, det slutar inte. Jag skäms så mycket för så mycket att det gör ont i mig. Jag önskar jag kunde få så mycket ogjort och tänker hur fan jag kunnat handla på dessa sätt jag gjort.
Min psykolog säger att det är en övergångsperiod att jag gråter mycket för att jag inser och börjat se på det som varit, det är ju så jobbigt många gånger. Men jag måste gå tillbaka för att inte göra om samma sak igen.
Men på något sätt kanske jag ska se de så att jag aldrig blivit den jag är idag om jag inte fått gå igenom detta.

Godnatt !

Konstnär !

Herregud vilken dag - Bob och jag har bara myst under täcket i soffan och haft det super bra. Vi har ätit, smaskat godis och ätit ännu mer. Vi har målat och donat, vi har pratat väldigt mycket och haft det ofattbart bra.


Men Bob var den som bröt mysfaktorn med att i all hast gå in i sitt rum för att städa, jaha så vi började städa omkring här hemma och röja undan. Ett tag tror jag Bob skulle städa bort mig. Han fick värsta kicken av det. Bjuder lite på bilder från hans rum.






Han har också gått omkring och talat om hur stor han är och tycker han är duktig och självklart är inte jag sen med att ge han massa creed för hur han varit idag, helt underbar.


Jag är glad att jag och Bob får våra ensamma dagar då vi verkligen myser gärnet. Klart dåligt samvete fick man av att hålla sig inne i det fina vädret men vi skyller på Bobs rethosta! ;)

I morgon får vi finbesök av Josefine och Felicia samt nykomlingen Dion. Ja och tidigt kommer dem också kl 9 kommer dem befinna sig här. Det blir frukost ihop sen tänkte jag en pcinick nere vid vattnet, om det är så varmt så det går.


Så vi kommer ha en heldag i morgon och den kommer mestadels befinna sig ute vilket jag och Bob kan behöva.


Idag är det min kväll för övrigt - då jag ligger klistrad i soffan. Det är dessutom 2 avsnitt av Desperata hemmafruar ikväll vilket gjorde livet lite roligare!!


Bob kom travande nu:

- Jag ska bara krama dig mamma.

- Ooooh så mysigt!

Godnatt Bob.


Han tittar på film i sängen, han gillar det. Dock köper jag alltid väldigt spännande filmet som "svärdet i stenen" det är en aningens svårt att somna då kanske.

/ Love

Världens finaste !!


Med Bob så klart ..

Klart jag hänger med lilleman, ljuvligt underbart och fullständigt otroligt galet mysigt! OM vi myser just nu, ojoj. Ligger i soffan, unnat oss frukost här också och nu så tittar vi på barnpogram. Bob vet dock inte vad han vill göra sen.

Jag har haft en underbar helg, en underbar påsk. Men den lyckan blev total när jag hämtade Bob i söndags hos sin farmor och farfar. Han blev så lycklig av att se mig från andra sidan grannens tomt att han sprang ända därifrån till mig i min famn och väl framme flämtade han också efter det. Han hade ju sprungit långt! =)

Igår gick vi runt i Karlskrona för att ta en promenad med Leo på koppel. Ehm, kan tala om att Leo inte gillar detta. Han är totalt o-van och koppel är inte alls hans grej men det gick efter en liten stund. Vi gick ner till parken där det var precis dött av folk. Solen sken och vi njöt i allafall. Vi gick sen för att inhandla resten av sakerna för att kunna göra Bobs favvis mat kroppkakor.



Bob fick ju också sitt påskägg, stort påskägg med tidningar och godis samt filmen "svärdet i stenen" !

Jag fick såklart en supernöjd Bob.


Eftr att duschat av han igår och lagt han myste jag sönder mig med Mattias som åkte tidigt i morse för att åka hem till Göteborg och jobba.


-Så Bob vad ska vi göra idag?


-Inget. vi kan bara mysa idag. Vi kan gå ut sen.




Love