10 mars, 2010

gaddad igen ..


.. precis kommit hem från bion "Shutter Island" helt okej!

De är skönt att man kan komma iväg och hitta på saker som är avkopplande ibland, under tiden satt jag med mobilen i närheten om lillskatt skulle vakna hemma vilket hon inte gjorde, så jag kunde sitta hela filmen igenom.


Min förkyldning blir bara värre, riktigt drygt för jag har som sagt inte tid för att vara dålig men som min Linda sa "man får ta sig tid att vara sjuk när man blir det" - antagligen har hon rätt?

Jag jobbar ju heldag i morgon och på fredag tar jag halvdag för att sen dra till Göteborg.


Jag jobbade till och från idag, hade en del ärrenden som vi fixade sen gjorde jag min gadd - stjärnor nedan för halsen och ovanför bröstet om man säger, 6 stycken lite huller om buller - ni ska få se bild !

Stjärnorna står för viktiga personer i mitt liv.


Jag fick en förfrågan på kommentar hur jag gör med min mammapennning, jag tar inte ut mammapenning alls, vi har ekonomi för att jag ska kunna vara utan dem nu när jag jobbar. Jag jobbar och är inte med Melanie och ekonomisk klarar vi att jag inte tar ut mina mammadagar, dem ska jag ta ut när jag ska vara hemma med henne heltid. Jag längtar verkligen efter det.


Som de är nu sover Melanie mestadels under dagarna, när hon är vaken dem stunder på dagen kommer jag hem på lunch och är med henne eller så hälsar hon på. Melanie är mestadels vaken längre stunder på kvällarna från ca 17 och då är jag hemma och umgås både med henne och Bob.

Det funkar än och jag kommer befinna mig på breeze så länge som de behövs och jag känner att jag kan vara därifrån.

Som nuföretagare känner jag att jag måste vara där men kan gå vissa stunder under dagen. Jag jobbar ju 120% just nu men så länge de funkar som sagt kommer jag fortsätta.


Tackar också för alla pepp kommentarer jag får och frågerna måste vi ta snart, en frågestund som flera av er önskar.

Jag kommer försöka hinna i veckan.
Jo, måste berätta de att innan vi stack på bio så lekte jag och Bob samt Ludvig med lera som man lägger i ugnen för att dem ska stelna sen.
Bob älskad verkligen detta. Vi hade en sådan mysig stund !


Tack för idag!


Bilder kommer upp i morgon.