01 juni, 2008

Stockholm

Herregud vad händer?


Haha, som sagt allt strulade för att vi inte skulle till stockholm på torsdagen, så vi började göra allt för att komma dit, och så blev det till slut. Jag, Hanna, Rudina, Micke och Kalle drar iväg mot Stockholm kl 09 på morgonen torsdag. Vi gjorde en massa ärrende på vägen så egentligen var vi inte iväg förrens 11 mot vägarna.
Väl ute på vägarna hade vi en riktigt bra roadtripp, helvete vad man kan skratta.
Ja, en komiker på plats kan vi inte tro annat, Kalle har sinne för humor.
Vi hade det riktigt bra i bilen, haha!
Väl i Stockholm använde vi oss av en gps. som dog haha! Så vi letade upp varje ställe då vårt första stopp i Sthlm var Mosebacke, där Jonas befann sig med nycklen, inte så svårt vi hittade men vi körde rakt på en gågata, HAHA!
- Man ser att ni inte kommer från Sthlm.

Haha! Pinsamt värre.

Sen iväg mot systemet och lägenheten på Värmdö! Korkade upp och gjorde iordning oss för det vi skulle dra på, ja Bingo Rimérs nya lokals inflyttningsfest. Där möttes man av alla möjliga människor av olika slag. Riktigt trevligt där och den festen skulle komma och bli något jag aldrig vill glömma. Herregud, vad hände där?
Lite sjung en drink och minglade runt i kaoset. Pratade med alla möjliga och för att nämna en Björn Gustavsson, han är fan lika rolig inr med. Sen träffade vi upp grabbsen för att dra till Sturekompaniet som vi hade VIP till, där inne herjade vi minsan. Jag kom att dansa med han man som jag inte kan uttala namnet på som hade "hand" om Sturekompaniet, vi snackade lite och lite senare befann jag mig inne på Vip rum men dem diverse människorna. Bla, skådespelare från Wallander filmerna och personer från tidnigen Cosmopolitan. En aningens blyg i början och lite nervös men sen släppte det och jag hade diskussion med Ola Rapace, skådespelaren från tusenbröder, wallander mm. En väldigt speciell kille. men vi hade riktigt trevligt. Sen snackade jag lite med brudarna från Cosmo, shit vad trevliga. Men snart blev jag svin trött men det skulle ju inte hindra oss eller mina vänner iallafall.

Diskussion mellan Micke och Kalle inne på Sture vid baren.

Nu bränner vi fan 5 lök var och super ner oss som fan. Det kvittar 5 lök ska brännas och fulla ska vi bli.

Efter 20 min ..

- Ehm, vi håller oss till pilsnernivå, pilsernivå ..

HAHA!

- Jag vill hem, jag är trött / Isabell
- Jag kom fan inte till Sthlm för att sova. / Kalle Å

Jag ville hem men lite till skulle vi vara kvar, lite nummer rikare så satte vi oss i Taxin och i den så ringer min mobil, gänget på extra VIP ville ha med mig på efterfest men jag pallade helt klart inte. Jag drog oss hem och la mig för att sova sweet!

Diskussion i Taxin.

- Fan ska vi hem om? / Kalle
- Jag är trött och vill hem, vi gör om detta en annan gång / Isabell

Kalle börja diskutera med Chaffisen.
Vi tjattrar som fan där bak.

-Asså du får tusen spen om du kör runt en extra runda med brudarna här bak och släpper av mig.
Du får dessutom tusen spen om jag får lägga ciggen på instrument brädan. / Kalle

Kalle hade ena riktigt du-får-tusen-kronor erbjudande till denna Taxi chaffisen som skrattade satan åt oss.

Fredag, ut på stan. Städa efter oss och sen drog vi iväg. In till stan för att gå på stan, det var sååå mysigt! Gamla stan och annat, träffade Jonas mm. Jag hittade fan ingenting men kan lova att Rudina gjorde - frugan är dyr ;) Vi mös verkligen omkring. Vi mötte upp dem andra och satte oss vi ett hak precis innan vi gör de ringer det på min mobil igen.

- Hej Isabella, det är (kan inte namnet på han eller ialf inte stava de, han säger ju Isabella med a så det bli gämt upp)
-Hej hej, tack för igår!
- Så lite så, du jag vill snacka med dig, möt mig om 20 min.
- Okej, vad gäller de?
- Är du med dina vänner?
- Ja
- Ska ni vara kvar i Sthlm?
- Mm, jaa men åker hem snart
- Nej, ni ska med mig på en båt och festa ikväll, bikni gäller och ett trevligt sällskap, jag vill ha med dig
- Ah, okej! Ska kolla med tjejerna. Ringer upp dig.

- Nej / Rudina

Neh och det ville hon inte, hon ville hem och fick oss också att vilja så vi tänkte "en annan gång".

Det ringer.

- Tja, kommer ni med?
- Nä tyvärr, ska hem trötta och så. En annan gång?
- Ja men dig vill jag träffa om 20 min, vill prata med dig om en sak.
- Okej?

Ringer igen.

-Hej, står där o där kom hit.
- Okej

Går ner och ser en bil jag aldrig trodde jag skulle få sitta i. Haha!
2 killar sitter i bilen och börja prata med mig samtidigt som vi åker runt i bilen som bara pilar iväg - fråga mig inte vad det var för bil, vad jag för blind för att se.

- Jo, min vän här träffade du på Bingos fest igår.
- Ja det stämmer, Patrik var det va?
- Ja hej, läget ... kul igår?
- Ja absolut, riktigt nice. Nöjd! Vad har ni på hjärtat då?

- Jo Patrik här jobbar som affärs man och igår fick han syn på dig som likaså jag fick, du skiljer dig verkligen från mängden och vi gillar din stil.
- Okej!
- Jo, jag behöver din hjälp med en grej, jag jobbar som juvelerare och behöver knyta kontakter och göra mer reklam, igår var jag just på Bingos fest för att kolla modeller och inte för att vara sådan men jag är inte intresserad av uppumpade blondiner som har knölar i hela ansiktet av allt dem sprutar i, inte för att alla hade det men många men så fick jag syn på dig när du trampar in.
Jag vill att du börja jobba för mig?
- Jahaa okej ... ?
- Jag har lite ideér i huvudet, bla fotojobb med våra smycken och att du hade dem på dig vid tillfällen som är lite unika.
Kan du börja i helgen och prova!? Jag ordnar boende och så fixar vi de?
- Asså, jag ska hem. Jag bor ju i Karlskrona men ska se vad vi kan göra åt de?

Med den konstiga magkänslan så gick jag tillbacka från rundan med bilen och pratade med mina vänner, inte frågan om saken dem tyckte jag skulle göra de, men visst var det lite läskigt.
Jag ringder andra vänner "just in case" för att vara trygg. Jag ville ha Hanna med mig men det gick tyvärr inte ordna, jag velade ngt fruktansvärt och utbytte säkert 20 sms med han innan jag bestämde mig för att göra de, jag ångrar mig inte!
VILKEN JÄVLA LYX HELG!

Jag har i stort sett bara varit i lyx.
Jag följer med alla till bilen, dem släpper av mig och jag blir upphämtad.

Så mkt "affärer" har jag aldrig pratat om i hela mitt liv. Jag sattes in i saken och började förstå snart vad det handlade om.
"Affärer?" Yeah, thats for shore.

Men för att göra en saga av lyx kort kan jag säga; Middagar 4 st med olika affärsmän där jag har suttit i en klänning som jag knappt kunde andas i med höga klackar , Herrgård, Båt, Cafe Opera, Sky Bar för att nämna ngr ställen vi var på i helgen. Hann med lite shopping, var tvungen att ha ngt riktigt snyggt för middagen. Snacka om att jag kände mig som PRETTY WOMEN, haha! En svart hitta vi som jag tryckte mig in i och skorna som jag så gärna villa ha från Zara! Det blev mitt.
Allt gick som det skulle och dem blev riktigt nöjda med mig, jag gick med smycken på mig och var bara där för att sälja.
Sista kvällen innan min hemresa spenderade vi på Cafe Opera och hade det riktigt roligt. Middagen bara den gick på 1500:- shit! Vi satt ett par stycken, Jag och fyra andra män och hade det riktigt nice runt ett fint bord. Vi drack och drack och mer drack vi och kvällen fylldes med massa människor och musiken dunkade fint i öronen. Jag satt och snackade med alla dess människor som vi blev runt bordet. Nu ville jag till hotellet och det själv, sagt och gjort. Hade så ont i fötterna av allt dansande och kunde knappt gå. Satt på en trappa och krampade, han skulle ropa en taxi.

-Bella, här!

Reser mig upp och framför mig ser jag en låååång vit Bel Air Limmo, haha! In med alla i den och vi festade satan där inne. Efter ngn timme stanna den utanför mitt hotell när vi åkt runt lite och jag somnade riktigt skönt.
Notan på den stannade högt och Cafe Operas nota hann jag cheka 12. 000 :- på ena sen kom den andra, den såg jag inte.

Räkmacka? Haha!

Saknat min Louise och alla dem andra med. Hade det rikigt skoj med flickorna och sen själv med mitt "jobb" som jag ny har fått. Ja, jag ska fotas naken med smycken ev nästa helg och sen följa med på andra äventyr. Jag trodde bara detta fanns på film!?

Glamourflicka, heter det så!?


För att nämna andra påhittiga saker som hänt tappade jag min tfn i vattnet, har knappt ett nr nu då jag har en annan tfn. Så skicka mig era nr! Det var en procedur att få upp den under bryggan. Micke hjälten som vanligt dök under och nappade upp den. Dock är den totalt paj.

Dieten går bra, för bra! Rasat i vikt och rumpan försvann nästan. Men denna helger det varit drinkar av dess slag och olika färger. Mat ska vi inte prata om. Så den här veckan blir det riktigt hårt, drinkar endast och ut o gå på morgonen. Gud hjälpe mig! Väga mig i morgon med!

Nu sitter jag här med Bob, min älsk Bob som fick en STOR låda med godis i som man kan låsa osv. Tyckte han var svin kul!

Vilken helg, detta kan vara kul o göra ibland annars väntas andra erbjudanden!
Och ni måste erkänna att min helg låter roligt. Absolut!
Jag måste in i försäljningsbranchen på ett eller annat sätt. Kan inte sitta och inte göra ngt alls.
Jag måste kunna försörja mig och Bob och komma ngn vart nu. Måste skaffa mig ett yrke och försäljning är jag grym på.

Meeeeen, nu ska sonen sova.
Vällningen ska göras och gud vad skönt det är att vara "normal" och mamma just nu.
Skönt att försvinna från verkligheten också men man får nog avdet med.

Bob flyger!!!! =)

Seeeya!!