21 oktober, 2008

Allt annat än lungt ..

Min son är sjuk. Lagom bra till kalas och annat, hoppas dock att han blir frisk till helgen då han fyller 4 år.
Jag skulle nu kunna skriva en hel novell till er om hur lycklig jag varit med honom i 4 år men risken för att det skulle blir flera timmars sittande framför min blogg så skriver jag helt enkelt; Mina fyra år med Bob fick mig till att tro och hoppas igen, känna kärleken till något så stort som ens barn kan aldrig beskrivas! Jag älskar dig min son!

Dop. 
Mycket trevligt och mamma ska ha så mycket creed för allt hon styrde med!
Riktigt fint dop med alla tillbehör så det kunde inte varit bättre. Linus min systerson döptes.

En pause från allt sen drog man vidare till sthlm , där skulle jag träffa min plastikkirurg och prata om hur vida mina bröstimplantat klarat sig efter infektionen som jag fick början av året. Mina ärr efter snittet är jag riktigt missnöjd över och klagade lite.

- Du är aldrig nöjd Isabell / Sa Jonas min läkare och skrattade.
- Men .. jag vill att det ska vara bra och fint / I
- Man blir aldrig perfekt, inte ens med kniv / Jonas

Sagt och gjort jag ska läggas på operationsbordet igen för att fixa resten som inte blev bra. Det är en mindre operation och jag kan åka hem samma dag. Jag hade kunnat skita i den här operationen, för jag är trött på att opereras för något som blivit oviktigt för mig MEN det är trots allt min kropp och kan det sista nu fixas dessutom gratis bör man avsluta det.

Efter det vart det till nordisk film - där var det riktigt trevligt.  Jag säger inget än för jag själv är lite sisådär om hur jag vill göra men nästa fredag ska det vara bestämt! Det var mycket regler och annat med detta.

Därimellan och allt med sthlm var super trevligt, man trivs allt mer ju mer man besöker staden. Dock shoppade jag typ inget mer än leksak till Bob. Vart in till Bianco självklart och sugen blev man, men får hålla i pengarna nu när Bob fyller år till helgen.

Action gubbar och annat är det som gäller, jag vet vad jag ska köpa! ;)

Han sover som en tok min lillegrabb och kroppen gör väl allt för att få bort hans baskilusker. Stackars liten. Känner mig så hjälplös. När han piggnat till i eftermiddag ska vi in för att handla och ev hitta lite myskläder till han. Bob är ett fan av joggingbyxor! 

Ja, veckan blir nog lugn med han hemma och sjuk. Han missar även dagisfotot - riktigt tråkigt. Fundera på att gå till en fotograf eller prata med ngn vän som kan fota han istället och mig!
Jo det ska jag göra! ;)
Kan kanske till och med få till ett riktigt fint foto och göra en förstoring att ha ovanför min säng i nya lägenheten!? 

Här kan jag inte sitta hela dagen!

.