08 oktober, 2009

En del bullar hos bullen !

Iiiih åt en del bullar hos svägerskan Karina, alltid lika uppskattat att komma till henne och familjen, dem har så mysig lägenhet!
Det vart en mysig stund med svärmor också, hon är här och hälsar på från sundsvall.
Magen var självklart centrum.

Nu blev det McDonalds med barnen sen ska dem med Mattias lasta in det sista för tippen och jag har tvättat upp precis ALLT som fanns i plaggväg innan helgen, skönt!! Sen blir det "Johan Falk" film ikväll också - riktigt nice, såg den ena igår av dem senaste och det är ju så man får gåshud!

Jo, jag fick även hämtat ut lillskatts "boots" från Elodie Details, så söta ! Dem kommer sitta fint på henne.

Imorgon blir det att hämta fåtöljen som vi beställt sen fixa lite för att på lördagen åka till Karlskrona! Helgen kommer nog bli lika mysig som vanligt, älskar helgerna.

Kram

Kasta !

Oh herregud vilken rejäl dona dag det var igår, haha!
Jag förstår inte vad vi fick den kicken ifrån, Mattias kom hem med ett släp - vi har nämligen samlat på oss liiite till med saker som ska bort, så vi fyllde släpet och rensade totalt inför renoveringen av tvättstuga.
Jag som sagt röjde en del under dagen med tvätt och torkade golv mm. Vi är så stolta över oss själva och nu är alla 111 cycklar lagade också - okej, kanske inte 111 men 110? Vi har en del ståendes i garaget. Där ska vi också rensa, i garaget. Mattias har fått städflipp eller rensflipp? Han vill ut med allt onödigt som han samlat på sig och sådan gillar jag trots att vi KASTADE och skänkte bort en hel massa i sommaras men han ska ha bort mer och det är suvve!!!
Jag älskar att kasta.

Idag händer det inte så mycket under dagen, jag ska följa alla mina pogram, packa undan lite och så sen kommer Mattias och barnen då ska vi iväg och fika med Mattias syster som har deras Mamma på besök så det blir massa bull-fika där? Jag vill ha bullar iallafall!! ;)

Igår pratade jag med Bob, min sötnöt - idag är det Sweden sport academy igen, så himla roligt för honom. Som sagt, älskar att han är igång och han har ju mer eller mindre alltid varit. När han var bebis var det babysim sen vart det gympa på friskis och svettis sen nu detta så han får verkligen testa på många saker sen är det dags för simskola i Januari - fint det!

Ha en bra torsdag !!