14 juli, 2010

Konstigt ..

.. märkligt, drygt och allmänt skitigt..

Mattias står här och är upprörd över hur han kommit på hur karlskrona funkar, han är inte van vid att människor ständigt ser allt du gör, hör och säger ... de är för litet för honom. De har dykt upp en situation med ett par "vänner" Mattias blir sne och ringer upp människan i fråga och ifrågesätter vad som blivit sagt och inte.. jag kan inte bry mig mindre, men självklart vill jag göra upp jag också.

Men när man är inne på tråden vad som är sagt och inte?
Jag har drömmar, visioner och framtisplaner .. jag drömmer, längtar, saknar och spånar i det mesta. Försöker få fakta kring saker och försöker alltid finna ett mål med mina drömmar och andra ideér jag får för mig! ATT JAG SEN inte alltid tar tag i de eller att jag gör de men de tar tid har väl för fan inte med saken att göra? Måste jag då pratat för mycket?
Som tex, husbygget - letar tomt som en idiot. Huset har jag skissat och är supernöjd med de gäller bara att hitta en tomt, jag kan hitta en bra tomt men de klickar inte - de ska klicka innan jag sätter mig och bygger ett hus för ett antal x miljoner som de kostar att bygga ett hus iallafall ett som passar oss .. det tar sin tid fööör lång tid för min smak egentligen men vad ska man göra?
Jag sätter alltid upp mål och försöker alltid komma dit, kämpar alltid stenhårt och går in för de hundraprocent om jag verkligen tror på de!

Men nu har jag fått för mig en ny idé och som jag är delar jag den med er men kan inte garantera att det skulle BLI AV för de, men tänk att hitta ett hus med bra tomt på Saltö/Björkholmen och renovera efter eget tycke och smak är något som fallit mig i huvudet!

Kan heller inte lägga all tid i världen på att leta en tomtjävel eftersom jag är egenföretagare som tar ca 60h i veckan lätt sen sover jag 42h av dem timmarna dvs 6h per dygn ibland lite mer (vilket kan bero på väder, milla eller hur sent jag är uppe) jag gymmar och tränar samt ut och går för mitt egna välbefinnande och ork ca 6h i veckan om helgerna umgås jag med mina barn som jag knappt ser på dagarna (som jag kan må riktigt dåligt över och bli tokdepp men samtidigt gör jag ju detta för dem med, ett val som jag gjort) och gör jag de tar Milla upp mig helt hon är ju trots allt bara 8 månader snart. Där undrar jag hur en människa kan ifrågasätta mig och min tid till vänner? Ja tar den tiden när JAG KAN, jag har bara haft butiken i 5 månader, de är INGENTING när man startar eget - jag kan knappt kassasystemet fullt ut.
Är jag en dålig människa då? Är jag dum som inte hinner med mina vänner alltid? Är jag så jävla fel?

Jag kan förstå att mina vänner saknar mig, mina riktiga vänner men dem stöttar ju mig i detta, dem ser ju att jag kämpar och har tålamod med mig och till er, jag älskar er grymt för hur ni stöttar mig och peppar mig i det jag gör, vi tar igen förlorad tid när den finns!

De är som Mattias säger, han som dessutom varit ansvarig för ett företag att han kunde ALDRIG för sitt liv tro att ett eget företag kunde ta sådan tid och kraft (då har han haft häcken full i flera år). Jag har sen en sjukdom som gör mig trött, så jag är mer trött än vad en fullt normal frisk människa är, de tar på mig också men för de vill jag göra det här, jag vill ha ett eget företag, jag vill ha mina barn jag vill ha hus och jag kämpar för det här varje dag! Sen att jag får prioritera mängder olika saker för olika tillfällen handlar ju inte om vem jag är? Utan den tiden jag har ...
Sen delar jag gärna med mig, har jag något som jag drömmer om eller skulle vilja göra säger jag gärna de utan att tro att mina vänner tycker jag pratar för mycket?

Jag älskar att prata, dela med mig, lyssna och höra andras mål och drömmar. Jag är spontan och väldigt lyhörd människa. Jag brinner för de jag gör och tycker jag lyckas väldigt bra och dessutom vara mamma .. Jag fixar de här!

Att jag ens orkar förklara detta men som sagt min blogg, mina tankar och funderingar.
Nu känns de lättare.

Jag bara älskar mitt liv, jag är rik på kärlek, familj och vänner. Det som betyder något helt enkelt!

Och för att nämna min största dröm för er, min absolut största mer än att barnen ska vara friska och klara sig bra i livet osv osv så är det att bli Polis, jag hoppas så att jag kommer bli det!

Till er som är för jävla svartsjuka så ni måste snacka skit om vad jag gör och inte gör och till er som för övrigt har så jävla lite att göra att ni inte kan annat än att snacka skit om allt och alla och till er som inte vill annat än att trycka ner folk, till er som har så dålig självkänsla att de bästa ni vet är att göra saker för egna vinnings skull och aldrig kommer förändra eller vill förändras för övrigt ni som tar åt er - FUCK YOU RIGHT BACK! Så trött på er!