06 april, 2011

Min Bob

- Mamma, det här är så mysigt. / Bob

- Aaaah .. visst är det.
/ Isabell

- Att vi ligger här och spelar spel och äter vindruvor.
/Bob .



-Jag älskar dig så mycket Mamma
/ Bob

-Jag älskar dig också, du är min fina pojke Bob.
/ Isabell .



- Vi måste kramas och pussas jättemycket den här helgen, jag förstår om du vill de
/ Bob

- Oj som vi ska mysa och hålla om varandra. / Isabell

Fler underbara meningar, kommentaren och tänk kom från Bob, han pratar väldigt mycket berättar och fantiserar om hur han vill ha de. Jag har en fantastisk son. Frukostarna på hotellet har vi njutit av innan jag lämnade han på skolan och oj vad stolt han var att mamma lämnade honom, kvällarna har vi ätit massa god frukt spelat spel, pillat varandra i håret och pratat. Han är min bästa vän, vi har en väldigt speciell kontakt. Häromnatten klappade han händerna i sömnen, jag skrattade så jag grät det såg så roligt ut och han vaknar till,
-"Mamma gråter du, nej mamma".
-"Nej Bob jag skrattar åt dig, du klappade händerna i sömnen"
-"Gjorde jag, haha vad roligt"

Så somnade han om. Idag lämnade jag han åter på dagis, fick en stor puss trots att alla hans kompisar tittade på honom, haha så bestämde vi att vi skulle ringas och snart är de påsk då ses vi igen.

Dagarna har spenderat här i butiken vilket har varit riktigt roligt, mängder vänner och kunder har varit förbi. Jag är så tacksam. Idag åker jag hem och då ska jag ta Milla till mig i sängen och somna in till hennes helt fridfulla icke rossliga andetag, som jag saknar.

Ha en underbar onsdag, jag gillar onsdagar.