23 juni, 2009

För en stund grät jag för att sen bli rosenrasande!!

Fyfan säger bara, fy helvete. Om jag bara hade haft henne framför mig ! Stackars små barn, hur fan kan man göra så mot något man bärt i 9 månader och sen krysta fram i all smärta för att sen älska tills sista spiken i kistan är satt !
För mig som förälder är det så jävla svårt att ens tänka tanken att skada sitt egna barn, jag blir ju för fan tårögd om Bob slår sig!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5416112.ab


Ne usch, måste tänka på något annat!

Bob och jag har spenderat dagen i solen, han är snart en pepparkaka - en annan måste ju pressa och det är nog så varmt att man inte orkar det med magen.

Idag när Bob kollade på Monsters Inc så kommer jag in till han i sovrummet och lägger mig brevid honom, en bit in i filmen är det ganska sorligt och jag ser att Bobs ögon vattnas, han tittar på mig och med gråten i rösten förklarar han för mig att han tycker så synd om Monstret och att han blir lite ledsen av det.
Älskade barn, jag blev själv tårögd av detta och fick titta bort men samtidigt hålla om honom och förklara för honom att det bara är film! Som tur är reder sig det sorliga och han kunde snart le åt filmen igen.

Annars är det Liseberg med Bob i morgon, det ska bli så mysigt att se honom glädjas så hårt. Han älskar ju verkligen karuseller. Ska bli riktigt härligt, hoppas på bra väder i morgon också då!

Tack för alla kommentrare förresten, jag kommer förhoppningsvis i morgon visa upp några.

Tack !

Halva tiden idag !

Idag är jag i v.2o - halva tiden har gått ! Detta har gått så fort !

Vecka 20: 23 jun - 29 jun 2009
Kroppen: Nu har halva graviditeten gått och det börjar synas att du är gravid även utanpå kläderna. På vissa börjar naveln sticka ut en aning.På de rutinmässiga barnmorskebesöken brukar man göra en del undersökningar för att följa fosterutvecklingen och för att se några avvikelser i mammans hälsa. Vid vissa av besöken kontrollerar man vikten, blodtryck, blodvärdet, urinprov och blodsocker.Fostret: Fostret växer mycket under den här tiden och är cirka 25 cm långt och väger runt 250 g. Huden utvecklar nu ett gelélikande lager som kallas vernix, det skyddar huden från fostervattnet. Under mjölktänderna bildas de permanenta tänderna. På flickor formas vagina och äggstockarna innehåller vid den här tidpunkten över sex miljoner ägg, men reduceras till 300-400 ägg innan hon blir fruktbar. Pungen är fortfarande tom på pojkar.


För övrigt kommer Leos nya ägare idag, då ägarbytet och köpavtal ska genomföras sen är han inte våran längre, det känns rakt in men att veta att han kommer få det så mycket bättre känns än mer och glädjer oss !

Vi tackar för tiden me dig Leo och tycker det är synd att det blev så här - sådan förändringar som vi inte riktigt tänkt oss. Men vi kommer alltid komma ihåg dig!
Nej, ta tillbaka tårarna och ut med Bob, vi myser ute med frukt och sol samt så spelat vi lite memory men han vinner ju precis hela tiden, roligt !

Love