13 juni, 2011

NYHETEN

Jag jobbar numera på Zara!

Ni vet att jag jobbat som säljare under flera år, butik och fält samt som mediasäljare och det har ju satt sina erfarenheter men nu kände jag att jag skulle vilja göra något annat då jag under en tid jobbat på R&D som varit hur grymt roligt som helst med det ansvar jag gick osv. Jag är helt klart flera erfarenheter rikare och tackar för min tid där.
I flera år har jag varit en riktigt Zara tönt, jag bara älskar Zara och shoppar där en del. Fick ett tips och sökte mig dit varpå dem ringde upp dagen efter och ville ha in mig nästkommande dag, in och gå igenom en interljuv med en plats chef som på stående fot erbjuder mig en tjänst - JAG blev toklycklig och tackade ja direkt.
Jag kommer berättar mer om min befattning sen och hur det går på Zara men nu ska jag komma in det och känna mig vid detta.
Jag börjar den 4/6 men kommer antagligen få komma in tidigare.

Weeeee-håååååå !!!!

En helg i Oskarshamn.

Det hanns både bal och bebis mys, myset var de bästa - Milton luktade så gott. Balen var som man förväntat sig en riktigt fin kväll på slottet, vi befann oss på Gränsö slott och hade en riktigt trevlig kväll där som vi avnjöt tre rätters på och vals - tack så mycket Robin för en sjukt fin bal.
Bilder kommer, vi blev fotade och dem bilderna väntar jag på.

Idag har jag hunnit få en del gjort, power walkat 1h samt en del ärenden och sen gått på Millas dagisavslutning som hade tips-promenad och lek, riktigt mysigt. Melanie har inte slutat dagis än men snart har hon också semester.

Imorgon är det lite som ska bli gjort men sen är resten mys.
Nu blir de film, är inte så pigg idag faktiskt.