19 augusti, 2009

Kroppsförändringar ..

Jaha, man är ju totalt sängliggandes för alla dessa komplikationer, men allt för lillskatt!
Men jag och Mattias ska ge oss ut på bio ikväll och en middag, underbart.

En annan stod i duschen och jag gjorde misstaget att se över min kropp, det är inte så där att man är super nöjd när man börjar få en stor tung mage och kroppen orkar knappt hålla den samt att brösten väger bly och man känner totalt att man förfaller - helt!

Efter Bob var jag super nöjd - faktiskt. Hade smal slank kropp och nyopererade börst efter något år, jag kunde inte med att klaga riktigt faktiskt, jag hade ju fött barn.

Jag kommer nog blir en LIKA stor träningsnarkoman som jag var efter Bob, det ger resultat. Det jag är rädd för (hände inte med Bob dock) är att ämnesomsättningen blir trögstartad efter förlossningen det är ju väldigt vanligt och då lägger man nog mer på sig än av sig.
En annan ammade också och kalorierna riktigt brann av mig, jag hoppas på att kunna amma denna gången också, jag trivdes super med det och älskade närheten.
Jag blev ju väldigt smal efter Bob och gick kämpa med ätandet för att inte se ut som ett benrangel den delen kan gärna få hålla sig borta.
Men jag gick ju inte heller upp av gravidteterna och jag vet om det är till fördel eller nackdel men mina barnmorskor klagar inte direkt på vikten.
Med Bob gick jag upp 8kg han vägde då 3935 när han kom ut, dvs 4 kg så 4 kg hade jag som vart över förrutom moderkakan och den vet jag inte vad den väger, sen vattnet osv. Så jag hade allså inte gått upp något överhuvudettaget mer än vad kroppen var tvungen till och samma visa visar sig nu.

Ja, det är då fan att man ska vara SÅ äckligt utseende fixerad.
Sen har man en pojkvän till att stå på toaletten flera timmar mer än en annan, så det är ju inte direkt att man själv håller sig undan då, om han kan, kan jag! Toabög som han kallas !

Bara barnen är friska kan väl jag leva med den kropp som bildas, men lite får man fan håller efter. Det är en grupp på familjeliv nu som lyder "måste man se ut som fan bara för att man fått barn" - jag blev totalt sjukligt utseendefixerad efter Bob men då hade jag orken, han sov ju så mycket - denna gången kanske det kommer en med kolik och då kommer nog slarvtoffsen och dem gråa mysbyxorna vara det största modet för en annan utvald i gaderoben.

Jag önskar mig själv härmed att sluta tänka så förbannat på detta och ha en bra kväll istället och så önskar jag er den med.

TITTA, det är de jag säger. Jag ska inte sitta hemma själv och fundera så mycket, kommer ett och annat som är dummare än det ena.

Ut med hårinpackning och lägga mig till sängen igen, för upp ska jag inte vara.