11 december, 2009

Tvättar ..


.. som jag en gång tyckte var en skön stund, man kom "ifrån" under tiden man höll på och det var rogivande för att nu blivit en stress faktor, vi är 6 personer i den här familjen och tvätt finns det för en vecka fram att tvätta.

Usch, de har nu blivit riktigt tråkigt och jobbigt mest.


Rena kläder ska vi ha så tvättat blir det oavsett, det mest tråkiga är att vi inte har tvättmaskin i lgh utan tvättstuga så de är ett jäkla spring och de för med sig att idag har Mattias tagit Melanie hela eftermiddagen för att jag ska få allt tvättat fick en del städat också, allt känns äckligt nu mera? Är de inte ner spydda sofföverdrag och handdukar så är det nerkissade kläder.

Än mer tvätt har vi just nu för att tvättstugan i huset har varit under renovering, där är ju den i huset och jag har precis kommit på att jag ALDRIG till nästa flytt kommer leva utan tvättmaskin i mitt hem.


Pedantiteten minskar ju inte då direkt, ha!


Idag ska Bob till sin pappa för att hänga lite så här blir det mys med film och jag ska snusa bebis heeeela kvällen i famnen för de jag missat nu under eftermiddagen.

Jag ska ha Bob en vecka till framöver, 3 veckor i sträck - ren jackpot!!


Jo, Ludvig var och hälsade på sin nya skola idag, riktigt kul och vilka härliga elver och lärare, detta ser vi fram emot.


Neeej, tvättstugan ropar ..