22 juli, 2009

Lite omstyling!

Nu är lillatoan fixad lite extra med nya krokar och spegel, ska dit lite nya handdukar och toalett-tillbehör! Blev superfräsch och nystädad in i kaklets grund! ;)
Sovrummet fick en ny säng med nytt överkast samt sänglampor. Just nu har vi gaderober som ser förjävliga ut så vi tittade på skjutdörrar som vi ska sätta dit i stället så det kommer ni också få se. Blir riktigt fräscht!









Så, nu är dem rummen uppiffade!

Nu har vi hobbyrummet som ska styras med och vad vi ska göra med det har vi ingen aning om. Vi bestämmer inget förrens saker och ting runt omkring ligger på plats. Att vi gör detta är för att det behövs ett lyft på många håll och om det skulle bli en aktuell visning är det vad vi har blivit bedda att göra för spekulanternas skull så då gör vi de självklart som vi vill ha de!

Nu är det Wallander - Kuriren som gäller i det "nya" sovrummet! Skönt för det är jag värd. Imorgon ska saker kastas och en sväng till IKEA måste tas till (en dörr var fel) sen blir det ngt roligt med barnen OM Bob är i feber fortfarande.

Ciao!

Barnvagn beställd !

Nu har vi beställt vagnen, Mondial Duo combi ! Mattias och jag är supernöjda. Något stor, ngt tung men så snygg! Vi beställde även tillbehören syskonbräda samt skötväskan och babyskydd med hela adaptor travel systemet (babyskydd-bilbarnstol som du även kan fästa i själva vagn chassi) Super, det var väl mer eller mindre Mattias som fick välja vagnen, jag kände att han ville så gärna ha denna och jag går väldigt gärna med på det.

Sen drog vi en snabb om IKEA, den sängen från Mio vi ville ha var helt slut och skulle vi beställa efter den så skulle detta ta evigheter så vi tog enkelt en Malmsäng i vitt för den vi har nu är för hög i själva stommen. Vi inhandlade även grovförvarings hyllor med trådbackar osv till tvättstugan sen när den är renoverad och annat smått och gott som man alltid hittar.

Nu ska det lagas mat och hoppas på att Bob blir feberfri i morgon annars blir det doktorn. Sen ska vi skruva och dona med säng och lilla toaletten. Kommer visa kort för och efter, verkar väldigt uppskattat av er läsare.

Syns med bilder ikväll! Ciao!

En sjuk son med pyjamasparty!

Ja Bob var ju i feber igår så den lille låg mest och sov, tyvärr har inte febern gett med sig än. Han har dock inte lika hög vilket är super skönt men nu tror Bob också han är "frisk" men det blir sängen så gott det går iallafall.

Jag och Mattias donade undertiden runt om i köket, fixade ekskivorna och rensade ut lite, blev så fint.





Efter att vi styrt av köket så bestämmde jag att alla skulle ta in på Mattias och mitt sovrum för pyjamas party då Bob var klarvaken på kvällen. Vi drog och hyrde LasseMajas dektetivbyrå och mös till det riktigt med popcorn och festis vid halv tolv slocknade barnen. Ibland är det till fördel om någon i familjen blir sjuk ! ;)



Vårat pyjamas party !

Det blev inte skara sommarland som planerat och inget Ullared heller så länge Bob har feber utan idag ska Mattias en sväng om IKEA för att inhandla lite saker till lilla toaletten där nere som är nyrenoverad för ett tag sen, sen ska vi åka och beställa barnvagn, jag återkommer ikväll!