11 augusti, 2010

.. hon släpper ..

.. de sjukaste har hänt idag.
Jag tror faktiskt Milla är tidig med de mesta nu. Idag ställer hon sig upp som vanligt emot en dörrpost, om de inte är de är de soffan, mina ben, eller andra stadiga ting. Men idag släpper hon taget och tror hon kan stå ...
Jag blir livrädd varje gång, tror ni inte hon tycker de är jätteroligt och gör om de så fort hon ställer sig upp, kolla på mig och har minen "No hands mammi" haha. Hon är inte feg.


Hahahah, visst är hon fin? Melanies hår växer otroligt ..
Nej de är en peruk som Mattias syster Karina hade på sig när hon klätt ut sig till snattare i våran butik för att lura sin dotter Lina ... jätteroligt!
Bob stolt över sitt starwars skepp i lego, en riktigt starwars nörd.

De börja arta sig, haha .. gaderoben! Men är inte klart på långa vägar, ska målas om, in med mer trådbackar och belysning mer ordning men så här får de se ut tills jag hinner med det.

Melanie, står som vanligt överalltd där hon får fäste att kunna resa sig upp, de nya nu är att släppa taget och falla hårt på rumpan, tur att blöjan dämpar fallet.

Här idag släppte hon. Precis efter jag tagit kortet så släpper hon först högra handen sen vänstra sen får Mattias tag på henne.



Snart lite sail med familjen samt Linda och Daniel med barn. Kan bli riktigt trevlig, de är idag jag kommer gå med barnen för resten av dagarna jobbar jag. Lina som sommarjobbat hos oss slutar i morgon och jag tackar jätte mycket för att du varit hos oss, varit riktigt kul. De har också betytt mycket avlastning från butiken rent butiksmässigt, då jag kunnat komma och gå lite som jag känt för då hon jobbat. Jag har varit mycket med barnen.
Ha en bra kväll.