26 maj, 2010

Melanie 6 månader

Melanie 6 månader, kan ni tänka er? Redan? Hela galet vad fort de gick, här ser ni henne i sina splirrans nya ferrari, gåstol ! ;) Köpte den idag och det är grymt omtyckt. Milla är nu 7000g och 66,5 cm lång och enligt barnmorskan är hon en väldigt fin och SNÄLL flicka, hon var helt salig för hur duktig och fin Milla är. Doktorn var och petade på henne och testa olika saker och Melanie klarade saker över förväntan.

- Kan Melanie sitta? /Doktorn
- Ja de kan hon / Mattias
- De säger alla, men sitta själv och ordentligt? / Doktorn
- Ja / Mattias
Mattias sätter Melanie och han börja skratta av förvåning.

- Kan Milla greppa saker och följa saker i följd?
I samma stund greppar Milla tag och drar hastigt av han stetoskopet.

Milla förvånade doktorn den dagen med alla hennes kunnigheter och vi kan inte vara mer stolta!
Grattis min älskade flicka på din stora dag, ett halvår och hittils har detta varit en underbar tid och kommer bara fortsätta, jag ryser av välbehag. Det kan bara bli bättre.

För övrigt idag så vaknade jag upp tidigt och tog hand om barnen inför frukost och dagis. Mattias lämnade dodgen för att stripa den, så snyggt det blev sen ! Var och inhandlade Milla saker på babyproffsen och annat smått och gått blev gjort, check!
Gick in för att jobba 16.15 för att sen gå hem och äta mig mätt på fajitas och ha en härlig stund med familjen, nu sover dem två minsta och för mig väntar jobb.
Fick väldigt mycket gjort igår och än mer idag - check.


Imorgon premiär för sex and the city 2 som breeze stolt presenterar med våran egna bioreklam, ska bli så spännande. På plats kommer vinster delas ut och cider! ;) Lyckad tjej kväll upp till höjderna.

Ciao!

SWEET är på väg till butik breeze, orden är skickad! - check!