28 april, 2009

Bob min lille hostfis!

Ooooh min lille fis, han kämpar så med sin hosta - men vi fick nog fan i mig bukt på den nu. Mattias var efter jobb till apoteket för att hämta ut receptfritt hostmedicin, tro ni de funka? Nej, det var ju helt lönlöst.
Mattias hade sen innan en hostmedicin som jag efter ringt rådgivning gav Bob. Bob har allså en riktigt grym hosta och släpper inte den tills i morgon nu åker jag med honom till vårdcentralen. Hostmedecinen hade dock värkan DIREKT vilket gör att Bob sover som en stock nu, första gången på 2 dygn.

Det är så skönt för jag känner mig inte hjälplös nu och han får sova. Gud vad jag är glad nu.
Bob och jag har för övrigt bara varit hemma och myst sönder oss, vi har bla hoppat stutsmatta och han har åkt runt på sin sparkcykel.




-Mamma titta nu, tittar du?
Den frasen drog han sådär 100 gånger.

Bob satt i sängen i morse och kollade barnpogram så visslade han till:
- Det du, jag är inte dålig duh.
- Ne de är du inte, oh vad du kan.
- De du !

Så super sköööön!!

Jag försökte plugga så gott de gick, det går inte sådär super när man har en femåring men det gick bitvis.
Han blev så lycklig när Ludivg kom hem och dem stutsade lite till.

I morgon ska de bli super väder, då är det lite lättare att hitta på saker.
Tänkte uppdatera lite kort!



Glassarna från glaciären sist - en kula EN kula!




Leo, på promenad!



Edvin och Bob ute på hoglandspark!
Nu när jag vet att Bob sover som en ängel utan jobbig hosta ska nog jag med få mig en bit sömn och hoppas på det där underbara vädret SMHI faktiskt lovat!
Då blir de sola av.

Vilken natt !! =/

Jordklotet verkar inte gå under denna gången heller - denna gången av svinpesten. Märkligt, jag som såg våran undergång där med tanke på Aftonbladets skitrubriker - "Vaccinet biter inte på svinpesten". Ja, hur många var det som skulle dö under fågelinfluensan? 50 miljoner, 200 avled. Visst blir man orolig över sådana här nya influenser och liknande - mest tänker jag på mitt barns framtid!

Nog om de, vi kan istället diskutera hur onödigt det är med sömn, haha! Jag är så trött att jag ser skevt, Bob likaså. Vi vaknade för drygt en timme sen, jag gjorde frukost på sängen och nu kollar han barnprogram. Vi är så trötta efter hans natt med jätte jobbig hosta.
Jag bar till slut in hans hos mig inatt och hade han brevid mig, idag blir det till att fixa "medusin" som Bob säger. Han bad till och med om de inatt men då hade vi ingen hemma. Där lärde jag mig en ny läxa.

Igår vart Bob kanske en av Kullaviks gladaste ungar, så fort Mattias droppade in efter jobb så började han fixa med stutsmattan som Bob så snällt bett han om.
Bob väntade ivrigt under uppbygget av den och till slut fick han stå och hoppa i den. Det blev bara en stund, klockan var redan så mycket. Efter det blev det en dusch och hopp i säng - sorligt nog blev det inte en god natt sömn då så klart.

Jag har mer lr mindre bestämt att jag och Bob ska hålla oss inne idag. Eller iallafall väldigt lugna. Jag ska plugga och han får jag sysselsätta bäst jag kan med filmer och Tv så den här hostförkylningen blir ett minne blott snart.
Mysa är vi bra på så det ska nog gå vägen för oss här.

Idag är det tisdag och det innebär DESPERATE HOUSEWIIIIIIVES!!!

Uppdaterar bilder ikväll.
Love