26 januari, 2011

Krupp

... Milla hade krupp inatt, riktigt drygt.
Hon låter som en hes skällande hund, otäckt. Det var bara att gå upp med henne och sätta henne i kylan, först ställde jag mig mot fönstret men hjälpte inte så mycket sen gick pappa Mattias ut med henne på balkongen, feber hade hon också. Vi höll oss hemma idag och kanske så också i morgon.

Trots natten så var hon pigg imorse.
Hon har dock vägrat äta, bara välling och dricka, lite banan och lite mat nu ikväll, ingen kvällsvälling heller utan bara då på dagen.
Hmh ..

Men, vi har fått sjukt mycket gjort i lägenheten, Mattias förstår inte hur jag hunnit.
Vikt massor med kläder till sin platser, röjt undan ALLA kartonger som var kvar och tömt, städat och grejat, bytt lakan och torkat golven .. Hållt på hela dagen, super skönt. Lägenheten är tom på påsar, kartonger och allt är på plats.
Tog oss 1 ½ vecka.

Sen är de mängder små pyssel.


Stör mig, vill ha nya sängen och sänggavel/ stomme. Bäddade rent med dessa sygga Lexington lakan. Dem kommer från Alfons, Alfons är en detalj handel inne på Kungsmässan med enbart kläder och lakan samt inredning med märken som Lexington, Armani, GANT mm. Ibland kan man fynda mycket fint där inne. Jag gillar Lexington, tycker det är snyggt faktiskt, speciellt deras prydnas kuddar och överkast. Roliga detaljer helt enkelt.


Så här ser vårat kök ut. Det är lite i fönstrerna som ska göras i ordning och kanske ev ett vitt matbord. De blir nog snyggare. Vill ha vitt, allt vitt haha. Men har saker i färg som bryter givetvis.


Nej nu väntar en middag sen ska jag nog ta mig ett bad. Jag är sjukt sugen på SPA snart, har ett att vänta med tjejerna på breeze som dem fick av oss i Julklapp sen det på Haga här.
Ha en skön kväll!