01 april, 2009

Soooool !

Fotbollsmorsan har minsann varit ute och coachat sin son i fotboll. Ja, vi var ute i parken och spelade minsann boll.

Det är ett väder som slår allt idag och man märker hur glada människor blir av lite värme och sol. Det blir jag också.


Vi har haft en super stund jag och Bob med Maria och Angelica som också kom med. Rudina kom en sväng hon också, givetvis med en shoppingpåse, oväntat.


Johan har varit förbi för att hämta min son för att ha honom tills på lördag - det ska vi ändra på.



Jag sitter nu och väntar på Tesse för en frukt tallrik och tv mys.

I morgon är det en underbar lunch med Linda.

Ne, ikväll blir det väldigt lungt.


Bara massa tv och gäsa.




Love


Jag har fått otroligt mycket fina kommentarer. Men jag valde ut ett par för att lägga till i min blogg och ni ska veta att även om jag väljer att ha er anonyma och inte heller visar kommentrer får jag dem till mig och läser och blir många gånger väldigt rörd.


Tessans kommentar;
Tycker du är grymt stark som klarar av att skriva om ditt dåliga mående här där alla kan läsa. Själv så kan jag inte klaga på min uppväxt men jag har dålig självkänsla ändå. Och detta du skriver om är inget alls man lär sig på gymnasiet. Personen som skrivit detta mår garanterat inte bra själv, hon/han beter ju sig precis som du skrivit om=) Stå på dig tjejen! Du är GRYM!Kram Tessan




Anonyms kommentar;
Du har én otroligt öppen och ärlig blogg och jag är imponerad över att du rest dig upp gång på gång efter så många smällar och motgångar! Kämpa på och skit i allas snack i lilla karlskrona det råkar vi alla ut för mer eller mindre vare sig man är tyst som en mus eller partyprinsessa!




Lisens kommentar;
Herregud, starkare människa har jag aldrig läst om. Du vände verkligen ditt liv på en kvart, tror många ser en ljusning i sitt liv när dem läser din blogg.




Annas kommentar;
Det var som en ahaaa upplevelse att läsa din blogg om självkänsla. Nu vet jag vad mitt problem är, och det är som du säger ser man sitt problem kan man genast börja jobba med det. Tack tack tack tack tack för din blogg forsätt så starkt jobbat.


Tack tjejer !!