06 april, 2010

Rosa resväska ..

... hade Gabby i dagens avsnitt och jag har en LIKADAN !! ;)
Tyckte det var jätte roligt.



Imorgon heldag på jobb!

Promenerat idag igen !

Fan känner mig så fantastisk!
Gick en runda med Mattias och lillskatt kring stumholmen och detta, super fint och havet glittrade, underbara vår - äntligen!

Jag älskar verkligen att promenera, promenera mera. Vi började i fredags och hållt oss till detta varje dag och ska forsätta så, pause söndagar då dem oftast går till rent av familjen och tvätt ;)
NEJ jag gör de inte för att bli smalare utanför välmåendet.

Har tvättat lite idag och hunnit med babyproffsen inför solsemester till Mallroca, de blev vagnparaply och myggnät samt UV tält och lite bitsaker då hon är lite kinkig.
Nu jobb ..

TACK TACK underbara för all pepp !

Det var en härligt helg ..

... i göteborg, vi avslutade gårdagen med att åka till mitt favoritställe Kungsmässan och shoppade lite för att sen dra oss hemåt.
Tack Karina med familj för den här jätte fina påsken. Det bästa av allt var att få den tiden med barnen, underbart.
Det som var mindre bra men kan tycka nu att det är okej var att Mattias har bytt till sig en annan bil, en Dogde ram Hemi SRT! Vilket jävla monster sen.


Jag har fått mängder kommentarer om de som skedde på facebook häromdagen och jag kan inget annat än säga att jag inte ville delta i den diskussionen, den var allt utom fakta och jag orkade inte blanda mig med dem. Det rör mig inte ryggen heller.
Tackar grymt för all pepp från er, jag kände mig jätte stark för även för mig kan de slå slint av ilska och skulle lätt (förr) tagit mig in i diskussionen och varit ilsken men jag har inte den energi och ge dem, de ger jag andra istället.
Jag bryr mig verkligen inte vad andra folk gör eller hur dem är, utan jag bryr mig om mitt eget.

Fick ett jätte fint samtal från Rudina och Hanna, tack söta ni jag har verkligen tagit åt mig av det ni sa och speciellt från dig Hanna.
Men för er som undrade så klart, NEJ MATTIAS har inte givit mig en operation, den tog jag lån för personligen (hade inte på långa vägar träffat Mattias då) och betalat tillbaka varenda öre snart så jag är nöjd sen återigen hur mycket Mattias skämmer bort mig är upp till honom och det där är så känsligt så jag diskuterar inte det men Mattias var riktigt nära på att göra ett utlåtande som han sa "Men Isabell vad fan jag får väl göra vad jag vill att dem sen inte står ut med att du får saker som du vill är väl är inte deras problem jag har pengar jag gör vad fan jag vill me dem! Du begär inte något om de varit så hade de varit annorlunda!"


Och som jag sagt till er innan, vi delar på allt precis allt men är man två med bra löner har man rätt mycket pengar över, vi sparar också på alla håll.
Det var en som undrade vad jag hade i mammapenning, jag tar som sagt inte ut den men den är jag nöjd över jag hade ju ett fast jobb innan bilolyckan i kalmar och min "lön" dvs mamma penning och min fd sjukpenning är beräknad på den så det är en bra peng och dem pengarna går till hushåll och barn mestadels men nu ska jag snart ta ut lön i min butik såklart och då lever jag på den.


Slut diskuterat!
Hoppas ni läsare fick lite svar och tack igen för all pepp.

Min lillskatt ligger inne i sovrummet och skriker, gap skriker och övar sin röst - haha låter så roligt när hon hittar olika toner.
Hon fick förresten sin andra tand (tand 2) i lördags då sprack den upp och har redan kommit upp en bit. Hon är så söt när hon ler.






Titta på dem hörrni ! Hur söt är inte hon då?

Snart jobb och ikväll är de DESPERATE ! LOVE