09 april, 2010

Mallorca

.. en bra fredag på jobb - fick massa nytt från Atiems !
Så jag blev super glad, as söta små ballerina skor, me love.

Annars har jag inhandlat massa fint till lillskatt på polarn, dem hade så mkt fint i rosa och gult och jag gillade verkligen det, handlade en del - ooops! Men jag köpte allt i strlk 68 vilket hon kan ha senare i sommar hon är fortfarande en 56 hos polarn men i andra märken har hon växt ut det!

Vi har vart och varit iväg på lite ärenden, vi drog om blomsterlandet och jem&fix för lite lister mm. JAG HATAR synliga sladdar, sladdar får allt att se stökigt ut.
Jag hittade mig inga blomster men en vit groda med silver krona som nu pryder mitt fönster. Häromdagen köpte jag en as ball vas på VILLAGE som jag stolt köpte en bukett blommor till som nu riktigt ståtligt står på mitt matbord, riktigt fint.


Hämtade även mina Rayban brillor idag, dem hade kommit. Jag är redo för Mallorca och solen. Ska bli underbart, jag kanske inte har berättat att vi bokat resa nu till Mallroca, Alcudia! Underbart, alla barn ska med. Bob och Melanies första solsemester.
Vi behöver detta.

Jag jobbar i morgon så de händer inte så mycket för övrigt, vi ska till familjen Edin/Blent på eftermiddagen och kanske grilla en bit? Vi får se först och främst jobbar jag som sagt.

Här har ni efterfrågad bild på mig! Jag gillar annars inte att lägga ut bilder så ofta på mig själv.

Bob är nu hos pappa dem åker till Malmö idag, jag får han igen på måndag. Tack gode gud, kampen mot saknaden gör mig trasig.

Mina fina!

Ha en underbar helg, det ska vi ha!