30 juni, 2008

Road-Tripp

Herregud vilken sådan man haft.
Drog till Göteborg i panik av att göra ngt, så vi drog!
Satte oss i bilen och den färden var relativ lugn om man bortser Calle, annars var den rätt stökig men framför allt rolig.

I bilen införde vi en diskussion om att ha brudar med sig i bilen, Calle var med när vi tjejer drog en road tripp till sthlm och han tyckte väl att det var mindre kul vad jag förstår de som, haha!

-Jag ska aldrig åka med så många brudar igen, så jävla jobbiga och tjatiga och ska stanna hela tiden så allting tar längre tid / Calle

- Jag är fan obrud av mig, jag har inte bett om att stanna mer än en gång denna resan. Då behövde ni med stanna, så det sa. Calle du är därermot jävligt brudig som sitter o gnäller på brudar överlag just nu / Isabell

HAHA!

Flers diskussioner infördes och annat smått o gott.

Väl framme så drog vi till Gunnar, Martins vän. Började ordna upp med käk och annat sen vart det utgång till ngn fett ställe i gbg - hamngatan hette de, verkligen svinflashigt men inte riktigt våran stil av folk då stället bestod av bratz, vi drog hem igen efter en cider och la oss för att sova, dagen därpå morgonen så blev det liseberg!
Isabell som vanligt åkte allt och inte nog med de Martin var inte heller feg för de kan jag säga, köpte åkband och åkte runt som fan!
Mitt i allt så hör jag skrika på mig, då är de min bror som jag helt glömt bort också skulle till Liseberg, så vi hängde där med dem tills vi drog hem. Jag var riktigt nöjd med lisse förrutom att jag ville fota såndär gammal fotning i fett korsett klänning mm. Det blev ett mindre tjat om de från min sida men större från Calle och Martins att jag ville göra de.
Calle som bara var med oss halva tiden hade ju hur mkt stora planer som helst, mitt i allt åkte han iväg för att göra ett pass för han fick ett erbjudande av en kompis att följa med till Las Vegas så ett pass var nödvändigt. Han kom sen senare och åkte de han kände för. Den killen hade väldigt mkt konstigt för sig denna resan.
Ja, hem igen ialf och då var det dags igen. Fram med öklen och nu skulle de ölas men jag pallade verkligen inte, jag blev hemma där, lungt och skönt!
Sen, när dem väl ramlade in bokstavligt talat så vaknade jag upp av att två killar var svin packade. Marin och Gunnar hade kommit tillbaka. Det var ngn som var så full dessutom att andra saker blev nödvändiga att sköta, hahaha!

- Har du spytt Martin? / Isabell
- Ne, lr känner du de? / Martin
- Ja, - börja skratta / Isabell
- Jaaaoo, en liten dååå / Martin
- Hahahahah, fyfaaaaan! / Isabell
- Men .. men det var Gunnars fel, han gav mig tandkräm och mint blev för mkt, jag pallade inte. Det var Gunnars fel, Bella! / Martin
- Yeah Right! / Isbaell

Jag kunde dock inte sova för det var också en viss Martin som snarkade sönder huvudet på mig, så den natten sov jag riktigt dåligt.

Väl uppe lördagen så skulle vi vidare till Halmstad/ Tylösand.
Men det var mkt innan vi kom dit, killarna var inte färdigkörda förrens sent på eftermiddagen, så jag passade på att styra mitt hår och färga de mm. Isabell är nu mera svart i håret vilket blev snyggt, ska lägga upp kort. Sen när jag var färdig kände dem sig nyktra och vi drog.
Där väntade ännu mer vänner och ännu mer fylla.
Kom till Anna och Peter samt Mats som var där. Började grilla kött som var riktigt najs, Martin mäster kocken!
Jag började även öla här. Efter lite häng och snack även vatten pipa som Martin köpt i tråkigt tillstånd och inte haft ngt att göra. Så den användes flititgt.
Vi tog en taxi till tylösand och vilket ställe och vilket häng och vad folk!
Riktigt najs, mindre bratz mer fylla och absolut skön stämmning bland oss. Vi drack .. o drack o sen börjades dansa och Martin din jävel vad han dansade, haha! Han dansade ju lätt halva kvällen, då är man full och det är inte likt Martin att dansa, full blir han men dock inte vanligt med dans.
Han kan ju ! ;)

Dansade med en kille som vägrade släppa taget om mig där inne, försökte hela tiden göra klart för han att jag inte var intresserad och till slut går Anna fram till han;

- Vilken fjant du är .
- Vadå, jag är på krogen / MrB (kallar vi han)

Han pilade iväg, haha jag skrattade ..

Efter hålligånget där satt vi en bra stund utanför och bara hängde, väntade Taxi som ingen brytt sig om att ringa och alkoholen gjorde sina disussioner, jag och Martin hade deep- talk ..

Hem för att sova och oj vad jag sov ..

Dagen därpå, blev det bakfyllehäng på ett riktigt shysst Thai-hak i Halmstad, där satt jag och Martin bra med tid och under tiden ringde Calle som dock var kvar i Gbg vilket han inte skulle men det var han, haha! Han hade nu också flera olika planer men inget som gick i händelse.

Vart är Calle nu, ska ringa ..
signaler ...

...

Ne inget svar ..

Men ialf, sen efter hänget så drog vi till Nässjö, där var vårat nästa stopp.

I Nässjö bor nämligen mina gudbarn och deras fam.
Ida och Gigge fick för 4 dagar sen en son, och Meya blev storasyster.
Det var så mysigt att se dem och umgås med dem.
Martin och Gigge kollade fotbollen och jag och Idag satt och snackade om allt.
Min lille gudson som kommit att göra mitt liv ännu vackrare var underbar och väldigt lik sin syster.
Väl i Nässjö så mäkte jag att det sved när jag kissade, och jag förstod direkt att det var urinvägsinfektion igen, (för icke stopp vi gjorde i bilfärden, håller man sig leder det till urinvägsinfektion) så det blev akuten på väg hem till Karlskrona vilket gick relativt snabbt, in och kissa, ut med recept, det var som jag sagt en infektion.

Nu är jag pigg och vaken, betalat räkningar, SUCK!
Ska ringa lite samtal och dona med de, sen ... sen ... sen .... ÄR DET BOBHÄNG!!!!!

OH vad jag saknat detta barn.


Efter en grym road-tripp på 3 stopp:

Göteborg, 1 fylla ej Isabell - liseberg
Halmstad, 1 fylla - tylösand
Nässjö, gott häng - urinvägsinfektion - akuten

så är jag nöjd, nu .. vidare till vardagliga livet.