01 augusti, 2010

Förvirrande ..

.. idag har det varit lite så med känslorna kring mycket!
De slutade med att jag grät en del för att sen torka tårarna och ta mig på fötter igen. Då kom min Bob hem, precis lagom till bra humör och jag strålade ikapp med honom, wiiiihiii.
Jag hade en liten överraskning, vi drog och åkte vattenscooter han och jag, han badade också - de är så kallt med han trotsade och doppade hela sig.

Vi hade de super mys, bara vi !
Imorgon lovade jag han lite mer egentid, ska se vad vi kan hinnas med. Han är väldigt mammig när han väl är hemma, de svåra blir då med Milla eftersom hon också är de.
För att prata om den skrutten så är hennes vänstra hörntand på gång nu ..

Imorgon ska hon till bvc, ska bli spännande.
Vad de gäller lägenheten ska jag dra upp bilder och vore de inte för Karina hade den fortfarande varit full med kartonger men hennes visit på 3 dagar gjorde under. Massor är uppackat och iordning, jag kom hem efter jobb och allt eftersom var äntligen lägenheten en lägenhet, nu återstår pyssel och småsaker men är toknöjd och jätte glad för vad Karina och Mattias gjort.

Rean på jobbet gick oväntat bra, fruktansvärt mycket folk första dagen och de var roligt. Snart kommer alla höst kläder, kan lova er några fruktansvärt fina kollektioner. Jag ryser bara jag tänker på alla snygga kläder, snart väntar modemässan i Stockholm med !! Wiiiiih!

Godnatt