01 oktober, 2009

Louise

Jag och Louise !

Tack för alla fina kommentarer om min mage, det värmer. En riktigt kula verkligen, ser små roligt ut. Hade ingen sett mig gå in i en sportaffär men ut skulle dem tro att jag snott en fotboll. Hahaha.

Det vart en stressig morgon som slutade lugn efter att jag lämnat Bob, men sen ringde Johanna och frågade om jag vill med ut till med henne och Noah till babyproffsen och visst ville jag de, en gravids harem, haha. Jag hittade mycket kul men jag shoppade inget - läste ni? Jag shoppade inget!
Efter detta var det dags att få hem Bob, han skulle ju till sweden sport academy så det vart hem in med mellanmål och åka igen, han tycker detta är jätte roligt och jag är glad att han är aktiv.
Nu sover han efter en stor tallrik kroppkakor gott i sin säng, han hade lite svårt att komma till ro ikväll.

Men så äntligen kom Louise, som jag väntat och sett fram emot att träffa henne. Vi satt en lååååång stund och bara pratade och den tjejen, hon är en sådan som kan få mig att bli så ledsen för att sen kunna göra mig hur jävla glad och lycklig som helst och allt det gör hon av ren och skär kärlek och jag är så jävla glad för att den tjejen finns i mitt liv - underbara älskade <3>

detta o de ..

Jag somnade som en gris inatt skönt men man vaknar ju flera gånger på natten nu mera. Efter en stund kom Bob in - han brukar det. Det är såå mysigt när vi är själva för då är det ju en del plats men sen när de kommer en till (Mattias) och bökar får vi ju helt enkelt inte plats alla och då får man sakta men säkert föra in Bob i sitt rum igen och det gillas INTE men han tar det och oftast och glömt på morgonen att han ens vart in till mitt rum och vände.

Jag vet att han inte borde sova me mig nu men de är svårt att låta bli att låta han göra det.

Jag har märkt denna veckan att nu gör det mesta ont i rörelse pga av fogarna, duschade Bob i morse och det kändes, gick med Bob till dagis, det kändes, gå upp och ner för trappor, de känns osv osv. Jag vill verkligen inte ha den där riktiga foglossnings smärtan men verkar inte vara långt ifrån och jag blir så frustrerad eftersom jag har en del att göra på dagarna och sen har jag en Bob och ensam som jag är mina veckor med honom blir det en kamp men jag är inte bitter, nejnej! HA inte alls!

BITTER SOM FAN!

Idag skulle de vara fint med en promenad för vädret som först verkade svika oss vände till sol, härligt. Men kanske ska prioritera, mer vila - mindre fogar.

Bob har för övrigt sweden sport academy i eftermiddag och nu är det så att föräldrar helst inte ska vara med, så barnen får vara där själva. Undra vad dem ska hitta på denna gången, men det får han berätta när han kommer hem sen.
Jag har iallafall lovat honom kroppkaka idag, gott !

Jag hittade massa fint på Nelly.com för ett tag sen bland deras nyheter till Mattias, hämtade ut det paketet idag och det var riktigt fina saker jag beställt, så han får det i morgon när han kommer. Hoppas på att han blir glad.

Jo jag har funderat på de här med Mineralpuder och Sofies mode hade i senaste tidningen testat en del och det ger ju ett riktigt snyggt resultat vad jag hört från flera håll så jag tänkte faktiskt ge mig ut och köpa ett nu idagarna och testa !? För övrigt älskar jag att shoppa smink, galet! Men de är nog för att jag i övrigt älskar just att kladda, helst på andra.

Skulle fixat Bob en vinterjacka och grejer till helgen men de hade visst hans farmor så snällt redan gjort. Det tackar vi för, sådant där är ju inte billigt menar jag om man ska ha bra saker för vind, regn och kyla.

Vill ut och gå, hitta mig dekorations pumpor av olika salg och dekorera in hösten här hemma men det blir väl att sitta här ett tag till - men jag är inte bitter, neeedååå inte aaaaalls!!