30 mars, 2010

Melanie 4 månader !

Den 26/3 fyllde ju snäckan 4 månader. Jag brukar alltid skriva en rad varje månad för att hylla den lyckan men jag finner inga ord idag, de finns inte ord för hur lycklig och underbart fint det är att ha min Melanie i vardagen hos oss.
Som ni vet har hon redan fått sin första tand och den andra brevid spricker upp när som dock är humöret bättre denna gången. Som alla vet är min docka världens finaste! ;)
Älska !

Jävla stropp ..

fyfan vad jag äcklas !
Hur fan kunde ... nee usch jag behöver inte spy min gala här!
Gaaaah!

härliga tisdag ..

.. för de betyder DESPERATE HOUSEWIVES!
Det är grejer de hörrni.
För övrigt har man maraton på Rena Rama Rolf boxen hemma, hahaha säg vad ni vill om mig men humor det har jag :)

Bob var inte ett dugg bättre idag kanske till och med sämre? Han hostar och har ont i halsen så han ligger i soffan hemma nerbäddad och kollar barnkanalen. På vägen hem köper jag med mig isglass och en tidning till honom.
Det är heldag för mig på jobb idag. Jag har en del bankärenden och sådant att stå i men sådant får man ta i morgon ska även till revisorn.

Många frågar mig här på bloggen om de är svårt att vara egen företagare och varför just jag köpte breeze?
Det är jätte svårt det är mycket papper och jobb alltid massa måsten (som om jag inte hade tillräckligt?) och missar du ett papper kan de leda till större konsekvenser, de gäller verkligen att ha ordning allt.
Men nu är de lugnare på ett sätt fast endå tidpressat på ett annat. Jag trivs som fisken och butiken går ju bra så jag kan inget annat än tycka att det är värt det.

Att de var just jag/vi som köpte de var pga av att jag fick de framför mig och tog ett hastigt beslut eller mer impulsivt om man säger så och de var bara magkänslan som fick mig att göra det.

Det är så mycket i detta jobb som kommer med som jag tycker är roligt, ALLA modemässaor, klädmässor osv.
Just nu ska jag göra en SF reklam, de ska bli jätte roligt.

Jobb!
Bye.