13 augusti, 2009

v.27

v.27
Snart anländer fröken lillskatt till oss med dunder och brak. Hon mår bra som det ser ut nu även om hon är liten till växten, men hon kan nog växa till sig.
En annan växer som en dåre det gör också brösten, ärligt talat ?! Jag vet inte alls vilken storlek jag kan vara i nu men stort är det.
Vi shoppar med glädje, en säng har hittats ut blir nog en BRIO cot i svart tror jag då även med skötbord - perfekt! Vi vart även till villervalla idag och hittade oss lite till.
Jag är lycklig, så lycklig och som sagt - puzzelbitarna som varit till tusen börja äntligen få ta sin plats.
Den som lider mest av min gravidtet är nog pappa Mattias, han kan få lite och bita i när mina hormoner sätter sprätt, stackarn!

Pappas tankar:
Tänk att jag äntligen ska få en flicka! Det känns helt underbart, pappas lilla flicka. Och tänk vilka stolta storebröder hon kommer få, som kommer skydda henne, men säkert också bli galna av hennes alla tokigheter, hoppas hon ärver mitt lugn... haha. Längtar, oerhört, hoppas hon får sin mammas skönhet, och min sångröst, då får Idol 2025 något att bita i.... I väntan får jag njuta av de andra barnen, och den underbara, älskade, min största kärlek i livet, Isabell ! !


Kolla vad snyggt !!

Så snyggt, från Brio. Det jag gillar är att ha skötbordet som dem gjort här! Jag såg denna igår på babyproffsen i svart, tror vi ska ha det. Visst är det snyggt?!
Brio för övrigt har gjort sjukt mycket snygga saker med design, det gillar jag!

Tankar kring ..

.. allt !?

Igår efter att Mattias kommit hem åkte vi iväg till en ännu större babyproffs affär, ojoj där hade dem massor med saker men när jag väl går där hittar jag inget. Det är väl märkligt!?
Jag tror jag först vill ha ordning i lägenheten och det som ska tas där innan jag ställer in nya saker och gör i ordning.
Kan det vara så !?

Vi åkte sen för att handla kvällsmat till barnen vilket fick bli varma mackor, sen tyckte vi att vi skulle hyra en film - "Kenny begins" som var väldigt uppskattad av hela familjen. Jätte roligt faktiskt, till de käka dem chips.
Det blev lite sent så alla tog sovmorgon idag till 09.30, haha då vaknade Bob minsann och då passar vi andra på för han för övrigt vaknar runt 07 annars.

Nu är den stora ute och klipper gräset, dvs Ludvig. Edvin och Bob leker runt omkring. Bob har ju en ny cykel och oj vad han åker runtomkring och cyklar. Häromkring finns endast cyckelbana och hästar att träffa på så jag är rätt lugn när han flänger omkring.

I eftermiddag ska vi fixa två födelsedags presenter, Melina (grannflickan) har fyllt år sen fyller Sixten (dagis kompis) på lördag så det ska jag försöka fixa idag tänkte jag, Bob ska med andra ord till kalas på lördag.

Hanna sa...
Hyr ni inte filmer längre, haha?
Nä, det har blivit lite lugnare med det då jag är så trött på kvällarna så jag orkar faktiskt inte, min ork överhuvudettaget har börjat bli mindre och mindre.

Cissi sa...
Hur går det med körkortet?
Ha, ja du .. det går? Räcker det som svar!? Fått hem Bonniers körskola på dvd som jag starkt kan rekomendera. Jag är sjukt peppad men väntetiderna på körskolan är ett tag till så jag får vänta.

-
Annars har jag styrt med tvätt och annat och idag ska det packas för fullt, har sjukt mycket kläder här som jag inte använder just nu och tänkte ta och "rensa" lite bland detta och ta hem till Karlskrona i morgon, ja för i morgon åker vi och besöker sailet och annat!

Kan säga att jag också gjort en shoppinglista nu, allt som måste köpas in och donas med innan bebis kommer - fan vad lång den blev !! =/ Allt är så jävla dyrt också och det är mycket som ska på plats innan hon anländer. Snacka om att vara hysterisk!!

Ska smyga in på Villervalla idag och smygkika när vi endå ska ut, haha tror ni jag får de? =)

Lägger upp bilder på magen ikväll, v.27 nu ! =D

Ciao