15 juni, 2009

Säljer min VITA divan Soffa !

Jag har ägt den i 6 månader drygt, den kostade mig 26 000:- ny men nu säljer jag den för 15 000:- Jag har den på blocket, kolla in den där ! http://www.blocket.se/blekinge/Vit_divan_soffa_22208554.htm?ca=22&w=1

Bara säg till om du är intresserad !

KLORIN !

Städade precis min toalett totalt (mindre roligt) men lukten av klorin gör mig galet lycklig. Haha, jag älskar känslan av renlighet !
Ja men det var väl de jag skulle säg !

Montmatre nästa !! ;)

Missa inte sista avsnittet av City akuten ikväll !









Vi hade de jätte bra i smögen som sagt, men om vi hinner dit mer i sommar är oklart då det finns mycket annat på listan vi vill hinna med, vill och vill måste !
Vi lärde Bob som sagt flyta och ta simtag.
Igår var jag och David (min bror) samt lillebob en tur till parken i det fina vädret! Sista bilden gungar Bob David, shysst brosan !! =)

Internet

...har varit nerlagt, men nu funkar det igen efter mycket om och men med kundservice!
Jag sitter fortfarande i Karlskrona efter helgen spenderad här, min bror är också på besök.
Jag ska till Annelie i morgon så jag måste vara kvar men efter det återvänder jag till Göteborg igen då det är en viktig dag på torsdag, då får jag veta hur allt ligger till och det ska bli så skönt.

Helgen har som sagt spenderat här i Karlskrona, vi har mest umgåtts och ätit gott. Jag och Mattias planerar för fullt hur semesten ska se ut, eftersom man har 3 barn och ta hänsyn till är det fler än en önskan jag säga, så som bila ner till Paris för Disneyland eller varför inte åka till Spanien till bamseklubben eller kanske bara åka runt om i sverige dit man bara vill och besöka olika nöjesfält mm? Detta är barnens olika spekulationer, deadline är måndag! Jag och Mattias ska i vilket fall som helst utomlands men vart har vi inte heller kommit på!

Som om vi inte har nog att planera midsommar festen med släkt och vänner? Ska bli så mysigt!
Jag har min lillprins då också, underbart.


Han är ju förresten på fotbollsskola nu med pappa i fyra dagar, ska bli så spännande att prata med Bob i eftermiddag om hur det är!!

Men annars kan jag uppdatera er med filmer!





Tre sjukt bra filmer, den jag rekomenderar mest är "Pojken i randig pyjamas" - fan så sorligt men en viktig film. Bra handling med rysande tragiskt slut.



Killshot var helt okej den med, ett par bli vittnen till ett brutalt brott och tvingas fly för sina egna liv, paret som ska skiljas måste därför bo och leva under hotet tillsammans.



Pathology, rysare och den var jätte otäck! Jävligt skum men bra handling och då kan jag se på sådana filmer flera gånger om!



Var på bio också med lillebror, där sågs "The uninvited", den nya skräcken!
Handlar om en kvinna vars mamma brann inne och hon blir psykiskt sjuk och hanmnar på hem. Hon får efter en tid komma ut igen och dem anser att hon är helt frisk. Väl hemma är pappa sambo igen och hennes syster har fått onda aningar om den nya kvinnan men när väl handlingarna är gjorda så är det inte riktigt som det skulle varit!
Skräck var det, upp till huvudet. Ussscha! Men den hade också en otroligt bra handling! Man vill inte eller vågar inte riktigt kolla när musiken för skräcken sätter in, jag har blivit så feg för filmerna nu för tiden är fan sjukligt äckliga och jag lyckas alltid hitta dem där extra guldklimparna av skräck!!


Japp, det var lite av en del filmer jag sett. Jag är som sagt filmtokig!
Nej, ska uppdatera bilder från besöket i Smögen.
Hejhopp!