16 februari, 2010

en dag som denna ..

Jaja, de är som vanligt en del att göra från de att man stiger upp tills de att man lägger sig var det gäller jobb och barn, vi har alla barn hemma - UNDERBART, jag myser fullt ut.
Idag vart det naglar gjorda, så fint det blev ! Kan rekomendera Lindi på salong Diva! Mina blev super och då är jag extrem i min petighet i och med att jag också är nagelteknolog. Men jag är super nöjd.
Sen var också Strayboys på besök, ni vet dem som gör sååå snygga mössor i olika tryck, vi besällde en hel drös olika tryck och färger så där har ni något att se fram emot samt olika t-shirts med samma konst där - toknöjd.
Jag gjorde dessutom detta utan Linda, sjukt stolt över mig själv!
Telefonen har gått varm och det har resulterat i massa göra blivit gjort, så nu sitter vi här familjen och inväntar käk. Grabbarna har byggt med bilbana och kört runt bord och stolar i köket, nu sitter dem till turtels serien som jag köpte i box, ballt att ha ! ;)
Jag gick om butiken och kollade in bygget där för att sen kika in en snabb på polarn och fick då syn på de lite nya, en super skön grön overall till våren nu - toppen tyckte jag och köpte till ett par hängslen samt mössa, mössans motiv har hon på body med!

Imorgon kommer de absolut super sega, rensa ut gamla lokalen och flytta dessa prylar - någonstans? Vi har lixsom inte plats, vi ska lägga ut de mesta på blocket och sälja vilket tydligen ska vara lättsålt, får vi hoppas då.

Nu käk sen nya beck som vi hyrt.
Tack återigen för alla lyckoönskningar!!

Skylten utanför gallerian !

Men pappa, VAKNA!!

Melanies fina UJ vagn med sina filurer


Turtles boxen till grabbarna.



Detta hittade jag till Milla, allt i 62 så hon kan växa in de till våren. Mattias har satt stopp för mer 56 kläder, haha!



Gokväll !