30 oktober, 2008

Att erkänna ett misstag är att tillstå att man blivit klockare!



With or without you ..

U2 - With or without you. Hitta bättre låt!

Jag sitter nu och väntar på mat, skönt efter en shoppingrunda jag mer eller mindre blev bjuden på, tackar vi för!

Bob har fyllt år - 26/10 och OJOJOJ vad lyckat det var! 
Vuxenkalaset var riktigt trevligt, han fick väldigt mycket fina saker och mycket kläder vilket var välbehövligt.
Han fick självklart en spiderman dräkt som han nog för tillfället bor i hemma hos pappa. 

Barnkalaset var värre - haha, underbart! Bob hade det riktigt trevligt och folk hann knappt säga hej förrens han slet paketet ur famnen på dem och sprang in i allrummet för att öppna.
Det bjöds på korv med bröd och marängswisch!
Bob var riktigt nöjd och jag med!
Den finaste presenten tyckte jag var Nitendo Wii som han fick av mig ...  nä, okej det var från hans pappa faktiskt - lätt klockren 4 års present!
Av mig fick han en cd spelare till sitt nya rum med ljudböcker samt leksaker. 
Johan var nöjd jag med och Bob mest så det var klockrent alltihop! 

Innan i förra veckan var Bob väldigt sjuk och låg med feber, han blir tack o lov ganska pigg till sin 4 års dag med kalas och allt, men vem tror ni åkte på det nu?
Jo självklart jag - i all ära! NOT! Så jävla irriterande! Med värk i kroppen och alla "måsten" så hinner jag inte vara sjuk men fått hålla mig inne. Fått rätt mycket gjort ialf.

Den fjärde nu opereras jag, ska bli skönt att få det gjort. Efter det blir det hem till Karlskrona för att förbereda flytten. Det ser jag också fram emot. Dock är jag lite sur på fastighets skötare som inte ville ge mig rätten att måla/tapetsera om! =( Men det ska jag banimej få igenom.
Bob får eget rum och sen ett stort allrum öppen planlösning tillsammans med kök, gaaaah det är så fint. Ni ska få se!

Avslutar med ... ;

En annan sak jag måste ta upp här i bloggen. Jag fick en kommentar som jag ska lägga upp hur jag resonerat med min blogg "självkänsla" !? 

Här är hennes/hans kommentar:

Alltså hade du skrivit att det kom in en tjej som lyste upp hela rummet med sin utstrålning hade jag köpt att det lönat sig att gå till "livscoachen" (som berättar saker för dig som vi andra lärde oss i gymnasiet), men när du skriver att hon kommer in med bättre hår och senaste sminket från dior och att det skulle knäcka det du kallar självkänsla så tror jag att du ska gå till en seriösare psykolog istället. 


Svar: Det väldigt tråkiga med detta inlägg är att personen ifråga inte alls accepterar det jag skrivit i min blogg om självkänsla. Jag skrev just den för att jag "inte lärde mig själv ha det i gymnasiet" då min barndom gjorde det omöjligt för mig att bära på en inre självkänsla.
För det andra så var det bara ett tex som jag tog från en annan text som jag läst. Det är inte mina ord men det hör inte hit, för det var bara ett exempel för att krydda på - då i detta fall är självklart "varumärket" dior överdriften.

Tack!