05 juli, 2008

Tennis - match!

Det var ett tag sen jag skrev. Har fan inte pallat.
Varit svin trött, lagt mig för sent och vaknat för tidigt då det varit Bob vecka!

I går spelade jag och Martin tennis på Aspö, Bob hängde med, har väl hållt i ett sådant racket ngn gång i mitt tidiga liv men inte direkt att man är van, Martin med sina små damp-ryck kom på att vi skulle vara med i en tennis tunering 2 dagar innan matchen var, ehm .. jaha!?
Men se på fan, Isabella var inte den, dem serverna jag låg inne med där. Vi körde dubbelt med ett äldre par, absolut mer vana än jag. Vi vann! Haha, så gott.

Dagen innan det allså Torsdag så låg vi på en ö hela dagen, så Bob skippade dagis och följde med oss hela gänget ut på utflykt. En tjej vars namn var Eva som var med oss gick Bob och blev helt förälskad i! Även jag, vilken tjeja! Vi hade en jätte mysig dag och vi vuxna brände oss rejält .. mindre kul. Solen tar en del nu, alla var på Bob och smörjde han hela tiden, var livrädd för att han skulle bränna sig!
Efter det så åkte vi hem, Bob och jag var inte riktigt klara med dagen så vi körde parken på vägen hem och lekte liten stund där med.
Sen hem och lägga Bob och han somnade gott.

Veckan har varit super lugn. Bob har knappt varit på dagis utan han och jag har haft massor med kvalitetstid.

Umgicks lite med Tessan i veckan, min mys!

Rudina har dragit till Kroatien med hennes systers fam. Märks att hon är borta, piss brun kommer hon vara när hon kommer tillbaka med min tjeja!
Louise hon bara jobbar men jag har hunnit med henne med, fick minsann styra upp hennes Ikea möbler som ingen av dem andra klarade av, haha!
Vad jag skrattade åt Rudina! Ah men det var en upplevelse. Louise min fis har köpt lägenhet. Den är mega fin verkligen.

Bobban, han blir bara större och större, funderar mer och frågar allt mer konstiga saker. Det hör dock till hans ålder, men det är roligt att får uppleva detta med honom och finna hans rätta på den långa vägen han skall vandra. Underbart helt enkelt!
Han börja få sååå långt hår, blond och stora blåa ögon .. han kommer ju inte ha problem med att hitta tjejer den, haha!

Idag efter en brakfrukost som jag och Bob gick och handlade tänkte vi lägga oss på Långö badstrand för det var sjuhelvetes varmt ute men för varmt för att vara sant, såklart låg åskan i luften och jag tackade nej till beachen.

- Det kommer komma åska / Isabell
- Nejnej det kommer det inte / Martin
- Jo jag känner på mig de .. / Isabell

Ngn minut senare hörde vi åskan. Haha!
Jerry och jag skrattade rätt friskt åt Martin.
Hur kändes den!?


Nu sitter jag här, ännu en helg utan att dricka lr vara mer onyttig. Bob sover och jag ska ta en städ svängom i lägenheten. Sen ska jag med försöka lägga mig, är så trött.

Dieten funkar utmärkt igen, blivit mindre shakar men mer keso och frukt till mängder.
Nektariner is the shit! Så nu går vågen ner igen, hade en svacka där.

Bob hämtas upp i morgon av farmor och farfar antagligen och om det blir fint väder ska jag sola lite. Annars blir det en film kväll antagligen och mest umgås.

Vi syns!

Jofan,

Skara sommarland planerat
Kålmården

Ah, det är väl det!

Men .. herrå!