22 juni, 2009

Leo är såld !


Titta, han kom hem med den idag !!
Det var det jag visste, jag blev så glad, den kommer bli perfekt i lägenheten!
Annars så vart vi till Leos nya ägare och hälsade på, ja för er som inte visste så kommer vi sälja Leo. Hela familjen är ledsna över detta men eftersom vi endast nu har lägenheten i Karlskrona så har vi inget val, vi sätter honom inte där när han blivit så van vid naturen. Allt fläng som är nu mår han inte heller bra vid så detta är ett självklart val för oss!
Leo kommer få det underbart då dem har en stor gård med underbara människor omkring sig dessutom massor med vänner!

Mitt älskade barn !







LOVE



Oj vad det rör sig !

Idag rör det sig riktigt mycket där inne, så otroligt härligt. Jag har inte känt så mkt innan men nu är det hallå i lådan ! =)

På RUL gjorde lillskatt en kullerbytta och vinkade, sträckte ut fingrarna och det gillade barnmorskan stark.
-"Vi gillar att se att barnens fingrar är fria, hon vinkar hej vilt!"
Lillskatt låg i fosterställning med rumpan uppåt så vi fick se rumpan väldigt mycket och ryggradern och allt annat som dem måste se, som sagt allt såg ritkigt fint ut.
Dessvärre är jag riktigt missnöjd med bilderna från ultraljudet då när hon skulle ta foton fick hon inte lillskatt till att posera, haha. Lillskatt la sig med ryggen mot oss och vägrade sen flytta sig.
Hoppas på nästa UL, att dem kan ta ut foton då, jag får göra extra just för sjukdomen.

Men oj vad vi myser på !! ;)

Skulle kunna sova lite till tror jag ..

..men nu vet ni varför jag utöver min vanliga trötthet är än mer trött nu ! ;)
Jag vill tacka så jätte mycket för alla kommentarer jag fått, kommer nog slänga upp någon sen som kändes extra mycket.

Igår for vi till Freeport, vi brukade vara där mycket innan men efter ett par gånger kunde man stället ut och innan men nu var det ett tag sen och jag blev jätte sugen, så vi åkte dit och jag fyndade ju självklart:






http://www.freeport.se/

En pryllåda som jag tänkte ha i hallen i hyllan jag har där, perfekt till saker som man inte vet vart man ska göra av. Ramen är så söt, köpte två stycken. Skorna från Nike, blev ju ögongodiset för dagen så jag kunde inte låta bli där heller, förstår ni hur märkligt det är att titta på rosa saker? Plagget är från fornarina och tänkte ha till sommaren.

Hittade även en femarmad ljusstake, en sådan där super stor som ska stå på golvet, klart dem kostar lite men där är dem billigare och jag tror nog min sambo kommer hem med den idag ! ;)

Vi ittade lite till grabbarna med.

Idag blir de mys med Bob, han ska testa sitt nya cycklop i badkaret och jag ska väl tvätta och städa undan under tiden, torka golv och så - det ser ut kan jag säga nu efter midsommar och man haft så mycket barn här.

Nu sparkar bebis, så de är bara till att ta bort laptopen från magen.

Love