08 november, 2009

Nedräkning ..

..15 dagar kvar och jag är trött som fan.
Nätterna är orimliga i sömn - sover knappt men är trött dagarna i enda, jag är som en zombie. Orkar inget alls kan jag tala om, vill inget orkar inget gnäller mycket - nu är det kämpigt !
Jag bara är, mest i soffan.

Imorgon kommer energiskottet Bob hem, underbart och på tisdags vaccineras han, känns riktigt bra. Mattias kör hem imorgonbitti för att hämta oss igen på tisdag kväll då jag måste vara kvar pga av vaccinet och Mattias måste jobba. Jag erbjöd mig att ta tåget men med tanke på att i tre dagar har jag haft ena riktigt tetiga förvärkar så vågar vi inte, jag har många tecken på att hon är på g men bara för de stannar hon säkerligen till v42 som Bob gjorde.

Ni läsare gör mig inte mindre stressad, en hel del "är du på bb?" kommentarer bara igår (skrev ingen blogg) så blir ni allt fundersamma va? Men jag kan lova er att om jag kan och orkar så skriver jag innan jag åker, om datorn är uppkopplad.

BB väskan packades färdig igår, den står redo för att åka.

Mattias och jag har tagit de super lungt, vi körde ner till Karlskrona igår för i fredags orkade vi inte. Sen idag har de bara varit lungt, mest filmer och lite handla, hittade killarna finkläder till Mattias kalas. Försökt desperat letat upp lillskatt en julklänning och nyårs klänning men de hittas icke !
Jag har däremot fått hem min nyårs blåsa från Nelly och Mattias tröja som jag skickat efter.


Nu ringde Bob, han kommer hem nu !!! =D

Filmer vi sett:

Drag me to hell - Om en tjej som jobbar inom banken, en dam kommer in förtvivlad över att banken hotar att ta huset ifrån henne, tjejen som tyvärr får neka henne fler lån blir då förbannad av denna dam och helvetet bryter löst, minst sagt och filmen var PISSDÅLIG enligt mig !! Fan så tråk!!

Johan Falk - sista filmen "fredlösa" - KANONERS!

The Proposal - Med Sandra Bullock, hon kan bli utvisad och därmed förlora en befodran, hon kommer på idén att "gifta" sig med hennes assistent och det går inte riktigt som hon tänkt sig. Jag gillade verkligen filmen och man skrattade en del. Helt klart sevärd!


Gokväll !