19 maj, 2008

080519 forts ..

Nu är det kväll, kl är 20:28 och jag har verkligen varit svin hungrig hela dagen .. jävla diet!
Men så är det så att jag går på ShadeK metoden och det kallar jag den för att jag har äran att ha en personlig tränare, Patrik och hans alias är "ShadeK" han tar mig igenom detta. Frågade om jag fick äta Keso till kvällen och fick ett -Ja, till svar och gissa om jag blev lycklig! Jag gjorde keso med lök och tomat, jävligt gott! Åt som fan, men håller mig bara till de. Fått en shopping lista med;

frukt
bär, helst blåbär och hallon
keso
banan
olivolja, en tesked varje dag (bra fetter)
nötter, casew eller vanliga jordnötter osaltade
sporelina (tablettform), rensar ut tarmarna från slagg
linfrön
alphafrön
solrosfrön
tomat
en ny blender, mixa mitt nuvarande pulver med hallon o blåbär så får man en nyttig smootie i stället !
ny våg .. nu jävlar ska vi hålla stenhård koll

där var den. gott!

Imorgon ska det inhandlas!

FÖR ÖVRIGT, varit med Bob på Aspö med Johan och Martin. Hur mysigt som helst, Johan är en ny vän till Bob kan jag lova. Han avgudar Johan nu. Lekte sönder ungen. Bob somnade stenhårt i soffan för drygt en halvtimme sen.
Tack för idag grabbar. Kul o komma lite till en annan miljö.
Bob gillade stark, fick ett litet dampryck (detta är bara ett dåligt ordval av mig, klart mitt barn inte har damp men han kan bli riktigt arg, skriver detta efter datumtryck men fick kommentar från hans pappa och därför skriver jag detta) men det redde sig.

Nu sitter jag med en hyrd film, "Den man älskar" små kollar medans jag snackar lite.

FAN VAD HUNGRIG jag är iallafall, sugen p åallt möjligt.
Ngt som jag verkligen gillade var bakad potatis med curryröra, shiiiit!!!! =) får unna mig det om 2 veckor kanske, om Patrik ger mig ett ok!

Nu kommer inte karlskronabona få se mig så ofta, kommer inte gå ut alls på samma villkor som innan, ska ju inte dricka mer.

AH!!!! Gjorde ett grymt inpulsköp idag, GALET! Löshår, haha! Men tjänade 3000:- på det! Så jag är rätt nöjd.

Shake med blåbär och hallon, INTE dåligt!
Ska gå på detta nu rakt av i två veckor, sen får jag ser hur jag gör.
Kanske börjar med kött då och ersätter en shake med det, så blir det bara två shake om dagen istället för 3.

Oh började dagdrömma .. jag skulle vilja ha ett sommarställe, ett litet hus rött ska de vara med vita knutar, stor trädgård för alla mysiga aktiviteter och stor veranda .. OH! MYS!


Man finner det trygga i det otrygga.

Tankespridd, aah lite.
Tack vare filmen.

Kaffelatte!!!!!!!!

Seeeya!

080519

Helgen är över och nu är det allvar-allvar veckan igen, jag har min son denna veckan! Underbart, morgonen började kanske inte som bäst då han grinade lite, vi är lika envisa bägge två därav blir det lite problem, men inget vi inte kan lösa. Får se hur hurmöret är i eftermiddag?
Börjat tvätta igen, tyckte jag gjorde de nyss men kanske inte, haha! Tvättar nu iallafall gjort lite ärrenden och tagit en icke frukost med Patrik som är sjuk, piggade upp han lite! =) Micke var och sa hejdå med, han drar igen till sin tråkiga militär tjänst.
Vi ska till Aspö, klippa gräsmattor - djävulsk roligt, haha!

Idag började Isabell med sin diet, jag är redan hungrig och det är en timme kvar till nästa shake, fan! Men jag får stå ut, trött är jag med så jag ska vila lite nu efter jag skrivit min blogg. En annan har också som en dålig vana börjat små röka, men vill ju inte så nu har jag inte rört en cigg på minst 24h , så diet och icke rökning hur ska de gå ihop med mitt humör? Katastrof med stort K!

Ni får följa mig och min diet och inte röka dagar här på blogger.
Dag ett är idag då. Det har gått bra hittils, minimajs och en shake vid 09 tiden är allt hittils. Shake igen vid ett sen så frukt på de.. en shake kommer tas igen vid 5 tiden och till kvällen ngt jag inte vet än.

VET NI VAD? Jag har en till pappa, visste ni de!? Johoo, fast det läskiga är att han är pappa till mitt barn, lustigt va? Fast han är inte min biologiska bara psykiska. En väderlös diskussion tas nu kanske en ggn vecka med han och han är nog den sista jag lyssnar på nu mera. Trött blir jag!


Vad hände ihelgen då!?
Jo, i fredags var jag med Bob hos mamma och firade förlovningen som förts idagboken under och i lördags var jag och dona med grill och annat på för-eftermiddag sen var jag med tjejerna och chillade en del, utgång på statt, oj Isabell var ganska full där ja.. haha!
Rodina var nog fullast!? =)

KAN TILLÄGGA ett STORT TACK till Patrik Karlsson som hookar mig med en dålig nyhet på msn, där statt fotograf ska ha tagit kort på mig bakifrån, kort klänning och med den stilen så såg den bilden riktigt oacceptabel ut, ringde dem direkt och bad med omedelbar verkan ta bort den.
Sagt och gjort, och jävlar om det händer igen! Men det var kort, för kort. INTE böja mig! Haha!

Igår var det massa don på långö, grill och det var gott! Tack Martin! Mästerkocken!
Mys med Bob för hela slanten och nu är jag här ... på blogger.

Har Senade O´connor på playlist - gott!

Desperate imorgon och Lyxfällan, dem programmen ser vi fram emot.
Hur fan kan man skita i sin ekonomi så!? Man mår bara dåligt av de annars.

Min psykolog har inte hört av sig, bajs!

Tvätt, vila, bob, aspö sen hänger vi där till senare.
Seeeya!