16 november, 2010

The Cove!

Ooooooh nu blev jag sådär äckligt tokigt jääääävla förbannad igen, jag kom och tänka på dokumentären jag såg i går. Ett team, "The Cove" har trängt sig in de absolut mest förbjudna området i Japan för att visa världen hur dem slaktar delfiner !
Varför kollar jag på detta?
Ja, varför inte inse sanningen, de var en käftsmäll med järnhandske på. Vilken jävla värld! Detta har pågått under flera år ... flera flera år .. och myndigheterna har bara tystat ner.
Varför slaktar dem delfiner?
För att få köttet, men de är inte hela sanningen antagligen. Sjuka jävlar.
Köttet är så förgiftat av kvicksilver att det vore farligt för oss att äta de endå gav statsministern beslutet att ge barnen de till lunch.
Hur jävla snevriden får man bli.

JAG BLUNDAR INTE och har gjort det jag kan från deras hemsida.
Filmen går nu att hyra, kan tom stå för att säga att bränn ner den. En sanning som måste ses av alla.
http://www.savejapandolphins.org
kolla facebook: www.facebook.com/TheCove

De är känsligt, de är en verklighet vi inte vill förstå, se och kännas vid. MEN DEN finns.
Att jag reagerade starkt på detta beror på verkligheten jag fick i vitögat igår. Jag står för mycket fler saker givetvis och detta är en av dem.
Jag gör min röst hörd om jag kan.

Du behöver absolut inte se filmen, för de är jobbigt. Delfiner som skiljs från mamman, skriker på hjälp. Men du kan läsa informationen.



OH ne ...
Lipade som en gris igår.
Fyfan!!

Födelsedagspresent

Perfekt är den, hur bra som helst. Mattias kommer uppskatta den rejält hoppas jag.
De är värt varenda krona.
Han fyller år på Torsdag.

Ja.. nu är Thailandsresan inställd, svider i själen men de går inte pga av omständigheterna. De är för mycket omkring och åka iväg 2 veckor går inte nu även om de är behövligt. De är för lite tid för det. Jobbet går inte med på det heller.
De får användas till något annan semester i framtiden.
Jag vill ha mer tiiiiiiiid!

Men de är väl som dem säger, egenföretagare vet inte vad "ledigt" betyder eller semster, finns inte i deras agenda. Tack, vi får smaka på de.

Lyssnar på Nirvana ... som jag älskar dem, alltid gjort. Minnen som kommer .. lovely!
Ludvig har önskat egentid med pappa ihelgen UTAN Milla som gärna gör sig hörd 24/7, mycket som händer i tonåringensliv så de kan behövas, jag rymmer till Mamma igen. De var så mysigt, inte behövde jag göra något hon tog så väl hand om mig och vi umgås så sällan så jag ringde och frågade om jag och Milla kunde komma, hon blev så glad.
Tror Mattias och Ludvig behöver detta, bara dem två. Längesen. Återigen, tiden men barnen får inte komma i kläm, de är våran största prioritering SJÄLVKLART!

Ha en bra Tisdag, de ska jag ha för det är Desperate Housewives!!