25 januari, 2010

Ny vagn ...


Den här hade jag tänkt till en början Urban Jungel vagn, tycker den verkar super och hört mycket om den. Mattias var den som dock till slut fick som han ville med Emmaljungan och jag älskar den idag MEN den får inte plats i bilen, blev så besviken. Men som Mattias sa - väljer ju inte bil efter vagn, så idag fick vi se efter en ny och jag blickade åter till UJ vagnen men för att inte göra om misstaget igen bad vi killen i butiken fälla ihop den och ut med den för att kolla och de blev bra med plats kvar trots vagnen i så en sur och besviken Isabell köper vagnen, det blev en svart.
Vi är lite snea över detta men vad gör man?
Jag är orolig för stötdämparna, om hon kommer ligga där i och skaka när man kör på kullesten (vilket staden Karlskrona är byggt på)?
Hoppas jag inte blir besviken nu, så jäkla nöjd med Emmaljungan på alla sätt så den har många krav att uppfylla.
Vi är åter i Karlskrona och styr med alla "måsten" runtomkring. Idag har vi bokat möte med en revisor till i morgon, jag har varit på "efterkontrollen" allså undersökningen efter förlossningen och det såg riktigt bra ut - tack för de!
Har varit hos min "mentor" = psykologen, skönt. Han gav mig bra råd som jag kommer komma långt på.
Lämnade Bob idag på dagis lr Ludvig gick med han dit, dem hade skrattat hela vägen. Bob ville att Ludvig skulle lämna honom så de gjorde han så snällt, han gav mig en stor puss och sa att han älskade mig, oh älskade barn så nu saknar man han redan.
Nu sägs de här hemma att vi ska tillbaka till Göteborg på onsdag kväll, Mattias fick en hel del gjort med huset och garaget men än mer att packa ner och greja med så han blev inte färdig på långa vägar, jag har ingen ork alls till huset mer - gaaaaaah!
Jag har lovat mig själv att den dagen jag har hus ska jag INTE samla på mig saker.
Idag skrattade Milla med ljud, så underbart och de värmde så i hjärtat.
Ska nog gå och lägga mig nu !