12 oktober, 2009

Guldpeeling !?


En ansikts peeling av 24 karat guld ?

Jag vet inte men där gick min gräns, haha!

Men lyxfruar - DEM KAN och jag ska väl villigt erkänna att hade jag dem pengarna hade jag nog testat men tycker de låter mer farligt än hälsosamt, eller?
Rudina, tack för din pepp och sällskap nu blir de tv sen telefon.
Love

Älsklings Bob och höstmys!





Hämtade världens finaste sötaste härligaste tokBob idag, ( varit ifrån han en vecka) då blir lixsom allt lite lättare i vardagen och mycket mycket roligare och mysigare också.
Det är ju inte så att min son håller inne med kramar och pussar i mängder, han överröser mig med detta och det är ingen en mamma tackar nej till.
Undra om han är så om ett par år också ? Haha!
Vi gick direkt för att inhandla inbjudningskort och pyssel till dessa, de blev vita kort med ett piratflagga tryck på som Bob donade med, blev riktigt fint och som han pratar om sitt kalas, hans kompis Melvin bjöd honom på sitt idag så nu är det bara mängder kalasprat här hemma!
Det är galet vad han pratar mycket om allt och inget men det är underbart att få vara där och lyssna samt ge råd.
Vi gick också för att hitta oss höstlöv och dekorera med här hemma, så vi gick och plockade samt inhandlade vi pumpor och Bob gjorde sitt egna fat med löv samt pumpa på och satte i sitt rum -"Såå fint det blev mamma" , sen gjorde jag lite själv till köksbordet osv.
Nu kommer snart Rudina och dricker te med mig och myser sen är det en ny dag i morgon!

Kamerakort









Mängder olika bilder från kameran som jag rensat ut, men dem är tagna nygligen!
Svärmor fick minsann plats på en bild med, riktigt mys.
Idag är det Bob häng, vi ska göra i ordning inbjudningskorten för hans kalas idag och bara mysa att vi äntligen är tillsammans igen efter en hel vecka, känns som evigheter ju.
I morgon går jag in i graviditetsvecka 35, wiiihoooo!