29 mars, 2011

Varit hos min frisör.

Längesen sen sist, det var så mysigt och skönt. Jag är ljusare nu till våren, rätt mycket ljusare ska visa bild när det är klart. Ringde Bob undertiden jag satt med slingorna och hade en stund med honom, han är så mysig men dock inte pratglad i telefon, det är sällan. Jag njuter iallafall min lilla Bob. Undra om han sover nu, sover tungt och gott (?) Nu kollar vi på matchen, Sverige - Moldavien som i skrivande står 1-0, gott!! När jag kom hem så var de visst fin middag som kocken gjort, ett infall? Det var längesen vi åt just köttbit med rödvinssås och sallad med potatis i någon form till så det bjöds det på, köttbiten var Oxfilé riktigt fint gjort, smälte i munnen, mumma. TACK Mattias!! Han för övrigt står och bakar till jobbet imorgon, cupcakes haha. Två av dem skulle baka till deras långa arbetsdag i morgon och av allt kom han på cupcakes 40 stycken men gjort smet för 100 skulle jag tro? Hahahaha. Jag får dekorera, det tycker jag är roligt. Han ska jobba ett x antal timmar i morgon, bläääh. Dem håller på med ett nytt system som ska fungera till nästa måndag och detta har dem hållt på med sen Mattis började jobba där. Ser han nästan inte alls och är det någon som tycker det suger är det Milla, pappa är hennes bästa vän men på måndag är deadline så då blir det lugnare. -Så jävla tråkigt när du jobbar hela tiden, Milla är så sur på dig och det går ut över mig - Isabell - Kommer ni inte vara när lönen kommer, haha - Mattias Må så vara. Själv lever jag på mamma penningen, inte för att den är jätte dålig som många andra klagar på men inte rolig heller. Vill börja jobba, men Millas hälsa kommer först. Sen kan vi ta och tacka mig själv och skatteverket, jag slog rekord i år och är så lycklig. Ha en bra kväll.

Bildbomb

Lite bildbomb, saknar Bob när jag går igenom dem. Vi hade det så mysigt. Idag fick jag sovmorgon, 5 veckor tog ut sin rätt i morse och min kropp vägrade ta sig upp. Mattias insåg det också och istället för mig tog han vab idag. Jag är så tacksam. Jag sov ut, tog en lång dusch, hårinpackning och ansiktsmask och åt frukost första gångeni lugn och ro på länge. Nu slappar jag bara och Mattias njuter att vara med Milla. Ska ut och göra ärrenden vi dragit ut på länge och ordna sådant som vi måste, ska bli så skönt. Jag ska sen till frisören och mysa med Maria. Prata lite och njuta av egentiden, det måste vara det bästa för själen ibland känner mig ... pigg? Ha en bra dag, ses säkert ikväll.
Min Milla igår på väg till doktorn, där läkaren ansåg att Milla ev ör på bättringsvägen.

Millas favvofilm, men måste du stå så nära? Hon kom till mig och mös sen i soffan en lång stund. Precis, och allid stövlarna på. Hon älskar skor. Sätter på dem själv.
Bob och Melanie i väntan på doktorn, Bob var så duktig med Milla. Han förstod att hon var dålig och hjälpte till jätte mycket. Hon gillar att umgås med Bob. När han kom hem så sprang hon fram till honom och så fick han sig en str kram, tittade lite på honom och klappade för att sen ge en kram till. Det värmde så.


Visst är man hos mamma men ledig från skolan och jag hade köpt Bob en rolig variant mattebok som dock gjorde slut på 20 min, en guldstjärna på varje sida som han klarade av. När grabarna kom hem visade han stolt upp boken, Bob har lätt för matte och siffror.


En av Bobs favvosyssla är att spela familjespel som jag gärna också sätter mig och gör.

Det var så mysigt, vi spelade flera spel, han har en del här.


Det var fina dagar med Bob. Saknar han så det gör ont och Milla ropar på honom. Tack älskade Bob för denna gången ses snart igen.


GOmiddag!



Pernilla Andersson - Dansa me dig

Thåström - fanfanfan

Swedish House Mafia - Miami to Ibiza

Sara Varga - Spring för livet

Oskar Linnros - Vilja bli

Black Eyed Peace - Dirty Bit



Lite av de som går nu helt vilket humör jag är på.