14 september, 2009

Svenska Hollywood fruar!


Gaaaaaaaaaaaaaaaaaah, jag spyr - hur fan kan man vara så pantad? Hon är faktiskt offentlig så jag tar mig den rättigheten typ flera miljoner svenska kommer göra, vilken jävla människa. Påstå att hennes nanny är avendsjuk och kastar skit på hennes man fans, men jag kan tala om för dig fru Anka att hade det inte varit för dem hade DU aldrig haft det som du har det idag.


Var tvungen att avreagera mig.
Usch vad sådana människor får mig ledsen.

Viktiga saker som - lego ?

Haft en mer eller mindre städdag men orkade inte så jättemycket, fick lägga mig och vila. Jag fick lite gjort och sen vart även tjejen som köpte sänggavlen här för att hämta den, skönt. Klockan verkligen sprang iväg idag, det var dags att hämta bästa kompisen, han hade haft en super dag på dagis och vart så glad när jag hämtade honom!




Vi byggde och byggde, lr jag byggde och byggde han byggde på sitt håll. Det blev iallafall en polisstation till slut, han har flera brand och polis satser med lego. Han verkligen älskar lego.
Nu har han mer eller mindre ett bryt, han vill inte ha mat, jag vill att han ska äta så vi är inte överrens men de kommer nog - han får slippa då och titta på barnpogram nu. Han verkar helt slut!


Tack för idag!
Imorgon är det möte med läkaren.

Bob i interljuv !

- Bob jag ska interljuva dig nu !
- Vad är de?
-Jag ska fråga frågor.
- Vad vill du bli när du blir stor?
- Eeeeeh jag ska bli brandman!
- Vad gör en bandman?
- Släcker elden så klart.
- Vem är din bästa kompis?
- Mamma sååååklaaaaart och lite farfar.
- Bob varför säger du "typ" hela tiden?
- För att Edvin säger det.
- Vad är det roligaste du vet?
- Leka med lego.
- Kan du säga hela ditt namn?
Bob börja bokstavera..
- B .... o .... .b ...
- Braaaaa Bob!!
- Jag älskar dig
- Jag älskar dig Mamma

Härlig kille va, vääärldens bästa!!

Nu är det dagis och en annan ska mest röja lite, har blivit så mycket framröjt under helgen. La ut saker på blocket igår, min stolklädsel och min sänggavel från IKEA och det är redan sålt, skönt!

Ha en bra måndag!