01 september, 2009

Jo men jag tror jag skaffar 8 barn till för jag har 6 redan!

Herregud, kollar nu på den mest kända mamman i världen - hon fick åttlingar och hade redan 6 barn där hemma. En otroligt intressant dokumentär faktiskt.

Bob har varit på dagis idag och det var ju inte direkt svårt att lämna han där, super nöjd och vinkade av mig glatt. Jag gick vidare med Maria och lilla Angelica på stan, hittade henne en super söt "hello kitty" jacka som jag bara var tvungen att köpa åt henne. Jag hittade mig själv en kofta på Gina nu till hösten.
Maria hjälpte mig att handla för att sen gå hem och vila lite, tack Maria! Foglossningen är INTE att leka med.

Jag orkar fasen i mig inte så mycket mer nu, jag känner att kroppen säger ifrån ganska så snabbt, det är trots allt bara 1o veckor kvar om jag ska föda vaginalt dvs.

Klockan närmade sig 15 och jag skulle äntligen hämta hem lilltoken och han och jag fixade lite käka och hade oss innan Tesse kom förbi med glass. Sen la jag Bob som var alldeles för trött för sitt eget bästa och ville hemskt gärna demostera lite men jag fick han i säng och han somnade kan jag lova, direkt.
Tesse och jag fortsatte umgås i soffan och diskutera allt möjligt mellan himmel och jord. Hon maserade mig även lite vilket var underbart, tack!!
Tesse fick som tack känna på lillskatts rörelser där inne, hon vart helt snopen av hur det kändes och såg ut.

Haft en jätte fin dag verkligen och ska nu lägga mig gott brevid min älskade sötaste finaste pojke till son. Usch vad han börjar bli stor nu när han plötsligt ska bli storbror.
I morgon är det en ny dag som bjuder på nya äventyr.

Gonatt

(Bilderna är försenade)

Umgås !

Idag går jag in i v.30 !
(Bild kommer senare)


Maria och lilla Angelica kom upp igår för att säga hej och prata lite. Riktigt kul att träffa dem igen efter att dem befunnit sig i norge så länge nu. Efter det la jag mig i soffan och kan säga att jag somnade som en stock i 2h, vaknade runt 17 tiden, just snyggt !
Jag försökte komma från lägenheten för att handla men alla ringde en efter en så jag kom aldrig iväg, till slut var det stängt.

Runt 21.30 tiden ringer Bob hem och han vill hem. Så Per fick inget annat än göra och köra hem tokfisen som kom med ett leende som aldrig förr, vi la oss direkt i min säng och mös ner oss riktigt bland kuddar och täckte och till slut somnade han i min famn. Det var underbart att ha honom hemma.

Nu ska snart Bob till dagis och jag ska styra runt med Maria och lilla Angelica för att sen hämta Bob igen, senare kommer Tesse på kvällsmys.
Man får passa på att umgås nu när man är hemma.

Lillskatt i magen verkar ha lugnat ner sig med att försöka få till en förtidsbörd, förvärkar och sammandragningar är inte som innan. Men hon rör sig, konstant !! Vila ger tydligen rätt bra resultat.


Syns ikväll !
Förhoppningsvis med bilderuppdatering från kräftskivan och mängder annat.

Ha en bra tisdag!