08 augusti, 2009

Ny mobil !

Ja men visst hade pojken min med sig en ny mobil - sonyericsson T707 en rosa, ingen glassig variant för det tycker han inte att jag kan hålla reda på så jag fick nöja mig med denna tills jag visat större respekt för så dyra prylar - minst sagt !

Jag blev tokglad och blev inte alls missnöjd! Han fick ju även lite presenter av oss, mig och Bob! En adidas väska, samt WE tröja och en grym mössa, han blev minst lika glad!

Idag vart vi till Långö, det känns att värmen totalt tar över en, blääh! Jag börjar bli lite av en "icke-sol" gillare i detta tillstånd - tokgravid! Vi vart ett par timmar för att sen dra till Jysk där jag hört att dem ska ha bombay mattor, ville ha till under matsalsbordet men dem var skitsmå så det blev inget av det och lamp affären var stängd så det blev inget av taklampan heller som Mattias tyckte vi skulle ha eller har jag övertalat honom!? Hahaha!

Sen åt vi en god matbit på Montmatre idag också, man orkar ju inte stå och laga mat efter en dag på stranden så vi unnade oss det och nu sitter vi med Bob i soffan och följer disneydags, det är bättre än en krogrunda detta en lördag ska ni veta - total kärlek!

Det nyinhandlade till bebis, en lyxig filt (tänk om det inte är en flicka nu?! Haha!) och den fulaste figuren jag sett på länge, as ball haha!
Imorgon efter ett nageljobb far vi till Göteborg!

Mys med a la familia, gokväll!
Idag är det 100 dagar kvar tills beräknad förlossning, nu räknar vi ner !

v.26


v. 26

Jag växer med rasande fart och med mig växer också tankarna kring att få bli 2 barns mamma. Otroligt, det finns inte ord för hur roligt detta ska bli.
I takt med att jag växer, ökar också foglossningens effekter, det gör otroligt ont när den sätter in!
Jag har börjat stiga i vikt och har sammanlagt gått upp 4 kg nu - helt okej, med Bob gick jag upp 8kg och då vägde han 3935g när han tittatde ut.
Shoppingmässigt börjar det komma in saker, nu har vi köpt en snuttefilt samt en cool figur som jag bara föll för ! ;) Ska lägga upp bilder på detta sen!
Jag är lycklig och saker har äntligen börjat ordna sig i det mångpuzzlet vi haft, härligt.
Bil är också inköpt, vi hämtar den om ett par veckor - det blev en Volvo xc90 executeive, super nöjda med köpet, mest nöjd är nog Mattias.
Men som sagt, jag växer och inte lite nu drar magen verkligen iväg. Men annars funkar graviditeten helt fullt som den ska och på måndag nu ska vi till min överläkare på speciallist mödravården för att prata oss igenom förlossningen och dess hjälp jag kan få där, jag ska föda på RISK i Göteborg och om jag inte valt att behandlas i Göteborg hade dem behandlat mig i Lund men eftersom Mattias befinner sig i Göteborg valde vi det.
På tisdag blir det könsultraljud, vi har valt det för att vara helt säkra på vad som ligger i magen, jag skulle låtit bli från början om jag inte velat ha en aning och leva med ett "kanske" väljer jag bort nu.

Idag blir det stranden med Mattias och Bob samt Daniel och pojkarna, Linda jobbar idag!
Syns ikväll!