16 september, 2009

Underbara och oslagsbara !




Bob i centrum !

Oh min lille söt, de är riktigt mycket som händer honom nu, mycket tankar kan ni tro - som han pratar om allt och jag lyssnar och försöker komma med riktigt bra svar. Inte så lätt alla gånger.

Bob ska ju bland annat bli storebror och det är ju något han mestadels fyller vardagens prat med, att lillskatt ska komma är ju jätte stort för honom. Sen i morgon börjar Bob och hans pappa på "sweden sport academy" för barn, ska bli så roligt att se hur han utvecklas inom sporten och om det är något för honom, vilket jag verkligen tror det är.
Jag har också kollat upp simskolor och jag hoppas verkligen få in han i januari, vi har ju börjat redan och han kan om han vill men bara med sina flytbojor och nu när man är gravid vill jag inte befinna mig i pooler så mycket så simskola och med andra barn tror jag blir perfekt för Bob.

Bob fyller ju också år här snart, den 26/10 och han önskar sig lego, filmer, böcker och leksaker. Så det får bli de han vill ha, vi har också planerat hans kalas för fullt! Han ska ha spökkalas, passar perfekt till halloween! ;) Det bästa av allt är att jag har han den veckan, så det är jag som denna gången får väcka honom med tårta och paket, wiiihoooo!

Ja som ni ser, en hel del kring honom och jag kan lova er, han gillar mycket av det som händer.

Annars är detta inte alls ett halvår som kanske är de mest roligaste om man bortser från bebis så klart. Vi har Bob och Mammas födelsedag (samma dag) den 26/10, sen har vi Mattias som fyller år 18/11 och lillskatt kommer ha sin födelsedag under samma månad hon också, vi har också jul sen fler personer omkring oss i familjen som fyller år - GALET!

Bobs pappa ska plocka upp honom efter hans jobb för att inhandla inneskor till Bob och sen kommer han hem för att proppa i sig massor med pannkakor som jag lovat honom.

Det är förjävla underbart att vara mamma till denna pojke!